Tema JiyanV2 Teması Yayında

B_O_S_S

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BOSS
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
0
Hocam eline sağlık, teşekkürler ama bence ana ekrandaki klasör görüntüsü pek iyi durmuyor. Yani tema neredeyse kusursuz ama klasör görüntüsü bu kusursuzluğa kusur olmuş happy~~ bir de takvim simgesi daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum. Yanlış anlama sadece fikirlerimi belirtmek istedim.

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
595
Hocam eline sağlık, teşekkürler ama bence ana ekrandaki klasör görüntüsü pek iyi durmuyor. Yani tema neredeyse kusursuz ama klasör görüntüsü bu kusursuzluğa kusur olmuş happy~~ bir de takvim simgesi daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum. Yanlış anlama sadece fikirlerimi belirtmek istedim.

Merhaba hocam öncelikle temayı beğendiğinize sevindim.
Estağfurullah hocam neden yanlış anlıyayım fikir alınmadan hazırlayacağım tema sırf kendime özel olmuş olur yorum yazan bir çok kişinin fikri alınarak tema düzenlendi ve yayınlandığında üzerinde bir çok değişiklikler de olacak ve oldu takvim kısmını tam olarak anlamadım ( gün ve tarih yazmasından kastediyorsanız) bu o günün tarihini otomatik olarak aldığı için farklı bir simge bırakmak istemedim .
klasör ikonu şeffaf olarak düzenlemiştim ve bir çok düzenlemeyi de konunun ilk sayfasına bırakmadım üzerinde değişiklik yapılacak çok yer var eksikler çok

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

B_O_S_S

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BOSS
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
0
Merhaba hocam öncelikle temayı beğendiğinize sevindim.
Estağfurullah hocam neden yanlış anlıyayım fikir alınmadan hazırlayacağım tema sırf kendime özel olmuş olur yorum yazan bir çok kişinin fikri alınarak tema düzenlendi ve yayınlandığında üzerinde bir çok değişiklikler de olacak ve oldu takvim kısmını tam olarak anlamadım ( gün ve tarih yazmasından kastediyorsanız) bu o günün tarihini otomatik olarak aldığı için farklı bir simge bırakmak istemedim .
klasör ikonu şeffaf olarak düzenlemiştim ve bir çok düzenlemeyi de konunun ilk sayfasına bırakmadım üzerinde değişiklik yapılacak çok yer var eksikler çok

[/QUOTE]
Merhaba hocam, klasör görünümü böyle şeffaf daha iyi duruyor ama acaba klasör çerçevesi daha belirgin olsa nasıl olur diye düşündüm.
Takvim ikonu dediğiniz gibiyse sıkıntı yok gayet güzel, ilk sayfada siyah zeminde duruşunu beğenmemiştim ama madem renk değiştiren bir ikonsa onda da sıkıntı yok.

Emeğiniz için teşekkürler.

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
595
Merhaba hocam, klasör görünümü böyle şeffaf daha iyi duruyor ama acaba klasör çerçevesi daha belirgin olsa nasıl olur diye düşündüm.
Takvim ikonu dediğiniz gibiyse sıkıntı yok gayet güzel, ilk sayfada siyah zeminde duruşunu beğenmemiştim ama madem renk değiştiren bir ikonsa onda da sıkıntı yok.

Emeğiniz için teşekkürler.[/QUOTE]

Renk değiştiren değil dediğiniz gibi hoş durmamıştı o yüzden rengini turuncu yaptım

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
Hocam nacizane bir isteğim var ikonlarda telefonu kapatmak için ikon olursa güzel olur (güç tuşuna basmadan kapatmak için)

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
595
Hocam nacizane bir isteğim var ikonlarda telefonu kapatmak için ikon olursa güzel olur (güç tuşuna basmadan kapatmak için)

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bu ikonlar dan mı bahsediyor sunuz?

turkeycel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
xiaomi Mi 6
Meslek
Mühendis
Konular