- Adım
- Murat YÜKSEL
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Sağlık Mem. / 112
- Konular
- 24
agit77 kardeşim, Edit çok güzel olmuş, emeğine sağlık. Ama 1 öneride bulunmak istiyorum. masaüstü ve durum çubuğu ikonları harika, bu şekli klasörlerede uygularsan eksiksiz olur bence.
NE ZAMAN GELECEK ARTIK GELSİN![]()
Öncelikle teşekkür ederim hocam.
Klasör e uygulama ikonu şeklinde yapmıştım ama içindek uygulama ikonları görünümü düzgün durmadığından silmek zorunda kaldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan evde telefon yasağı var hocam yarın açıklama yaparım
agit77 abi yerine ben yazayım arkadaşlar tema geçen hafta içi markete atıldı onaya sürecindeydi ve hafta sonuna kadar da onay verilmeden beklemeye devam etti ve bu süre içinde markete atılmış olan tema stok kilit ekranı vardı aynı zamanda bir çok değişik yapıldı. Yeni kilit ekranı eklendi ve bir çok özellik ekledi Ömer abi. Bu gün tekradan herşey tam şekilde markete atıldı. Bu onay süreci bazen çok kısa süre bilirken bazende anormal bir şekilde uzaya biliyor.
Uzun lafın kısası süreç uzun sürdü ama temanın markete atılmış hali çok güzel olacak biraz sabır. Market de ki onay süreci Designer den bağımsız bir şekilde olan bir süreç.
Kolay gelsin iyi forumlar..
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başımın üstünde yerin var abi her zamanaçıklama için teşekkür ederim yol arkadaşım, kardeşimiyi ki varsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gerekli açıklamayı metin yapmış kendisine tekrar tekrar teşekkür ederim![]()
ekteki resimde de görebilirsiniz tema beklemede Çin de ki duruma göre tatil günleri hafta sonları vs. gibi durumlardan dolayı gecikme oluyor.
Sorun ya da hata olmaz ise tahminine göre hafta sonuna kadar onay verilir öyle umuyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Başımın üstünde yerin var abi her zamansaygılar
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi