- Adım
- Mustafa G
- Cihazım
- Mi 9
- Meslek
- I.T
- Konular
- 14
kendimi yalnız sanıyordum bu konuda..whatsappi ben de pek beğenmedim çünkü tikleri anlayamıyorum
kendimi yalnız sanıyordum bu konuda..whatsappi ben de pek beğenmedim çünkü tikleri anlayamıyorum
Rom işi beni bozar zaten satcam telefonu hic gerek yokCraweL hocamın dediği gibi Custom Rom Yani ( Örnek olarak Eu Rom ) kurmanız gerekir bu konuda forum içinde konular mevcut.
Edit= rom işine de girecekseniz örnek olarak bu konudaki gibi hatalara da göz önünde bulundurarak girin.
Yardım - miui rom yüklemiştim telefon bozuldu nasıl açabilirim ?
Hindistan a açılıyoruz hocam
Ben hala simgelere isinamadim hocam nedense bazi iconlar orjinal iconlar olmadigi için benim gözümde hoş durmadı. Acaba benim için bi orjinal kendi iconlari ile bi tema hazirlarmisinizHindistan a açılıyoruz hocam
agit77 sizin temaniz youtube da bir videoda konu alınmış hocam bilginize cok begenilmis sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linki bırakıyorum buraya
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Ben hala simgelere isinamadim hocam nedense bazi iconlar orjinal iconlar olmadigi için benim gözümde hoş durmadı. Acaba benim için bi orjinal kendi iconlari ile bi tema hazirlarmisiniz
Ben size kullandigim uygulamalari soyliyim yeter hepsine gerek yokBu arada son attığım tema
hocam Google Play'de kaç uygulama var sizce ben sayamadım
Ben size kullandigim uygulamalari soyliyim yeter hepsine gerek yok
Ne linki istiyorsunuz hocam ben size kullandigim uygulamalarin ekran görüntüsünü atayim isterseniz o sekilde olursaOlur hocam yanlız link olarak verirseniz.
Diğer şekilde isme göre Google Play'de farklı uygulamalar çıktığı için.
yaparım sorun değil