Tema JiyanV2 Teması Yayında

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
agit77 hocan bir temada görmüştüm instagram ın rengini de değiştiriyordu sizin yapabilme şansınız var mı?

Evet hocam değiştiriliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncelleme bekleyenler onay verilmiştir uygulamayı açarak güncelleme yı indirebilirsiniz

Hocam günaydın, güncellemeye onay geldi mi?

Onay geldi

Hocam günaydın, güncellemeye onay geldi mi?

Onay geldi

sevmediler seni biz bunu yapamadık sen nasıl yaparsın diyorlar :D

Onay geldi efem yn~~

Son düzenleme:

muhammedkrc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MUHAMMED
Cihazım
mi mix 2s
Konular
2
Elinize emeğinize sağlık hocam, güncelleme ile beraber daha da süper olmuş tema clap~~clap~~clap~~

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
Elinize emeğinize sağlık hocam, güncelleme ile beraber daha da süper olmuş tema clap~~clap~~clap~~
Çok teşekkür ederim hocam

agit77 hocan bir temada görmüştüm instagram ın rengini de değiştiriyordu sizin yapabilme şansınız var mı?

hocam yoldaydım yağmurda aşırı yağınca tam olarak yazamadım :S
bunun üzerinde bir çalışma düşünüyordum yalnız instagram hesabım yok haha-- hiç kullanmadım bakalım tema ile ilgili sorunlar biter ise çalışmayı yapmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:

Mi8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RN
Cihazım
Mi8
Konular
17
Teşşekürler ellerine sağlık

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
Bölgeyi Hindistan yaptım, yapmaz olaydım. :D Bir sürü gereksiz uygulama yükleniyor, sistem uygulamaları Hindistan'ın işimize yaramaz özellikleriyle donatılıyor. Hemen eski haline çevirdim.

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
Bölgeyi Hindistan yaptım, yapmaz olaydım. :D Bir sürü gereksiz uygulama yükleniyor, sistem uygulamaları Hindistan'ın işimize yaramaz özellikleriyle donatılıyor. Hemen eski haline çevirdim.

haha-- hocam maalesef durum bu Türkiye bölgesi için konu içinde de yazdım onay verilmiyor tek seferlik ilk yüklemede tüm bölgelere dağıtılıyor sonrasında güncellemeler de ise sadece Hindistan
diğer temalarım da da bu yüzden Türkiye bölgesinden girenler acaba bu temayı neden böyle bıraktı diyenler de vardır

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
haha-- hocam maalesef durum bu Türkiye bölgesi için konu içinde de yazdım onay verilmiyor tek seferlik ilk yüklemede tüm bölgelere dağıtılıyor sonrasında güncellemeler de ise sadece Hindistan
diğer temalarım da da bu yüzden Türkiye bölgesinden girenler acaba bu temayı neden böyle bıraktı diyenler de vardır
Kötü bir durummuş değiştirirlerse iyi olur.

classy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yalçın
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
8
Hocam tema çok güzel olmus whatsapp çok iyi :) Elinize sağlık.Tek problem denebilcek şey şu olabilir ama oda düzeltilemiyor diye biliyorum Ottoman'ın temada da söylediydim whatsap mavi ya mesela mesaj seçip silicez uzunca basınca yukarda açılan menü yeşil olarak açılıyor mavi değil. Başkada problem yok elinize sağlık:)

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
Hocam tema çok güzel olmus whatsapp çok iyi :) Elinize sağlık.Tek problem denebilcek şey şu olabilir ama oda düzeltilemiyor diye biliyorum Ottoman'ın temada da söylediydim whatsap mavi ya mesela mesaj seçip silicez uzunca basınca yukarda açılan menü yeşil olarak açılıyor mavi değil. Başkada problem yok elinize sağlık:)

teşekkürler hocam.
genel anlamda bir çok kısım varsayılan olarak geliyor ve tam anlamıyla değişmiyor.
örnek olarak dosya yöneticisi globalde varsayılan olarak gelir ama eu rom da ise buna bunun üzerinde değişiklik yapılabiliyor.
konu içeriğinde de bahsettim sıfırdan kod bilgim yok yazılmış olan kodlar üzerinden deneme yanılma yolu ile yaptığım renk düzeni ve gördüğüm kadarıyla bir çok yer varsayılan olarak geliyor örnek olarak sohbetler bölümünde iken üç noktaya tıkladığınızda ayarlar kısmında kişi adı hesap gibi yazılar varsayılan olarak geldiği için yada ben öyle biliyorum ( hiçbir temada farklı olarak karşılaşmadım) bu kısımın kodu yok dosya içinde. Forumda kod işinden anlayan biri çıksa ve o kısma kod yazılsa düzenlene bilir gibi

Üst Alt