Tema JiyanV2 Teması Yayında

LoqqaL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Samsung S21+
Meslek
Android Developer
Konular
23
Arkadaşım nedir bu kompleks rollere girmişsin temanın patentinimi alacaksın kardeş paylaş milleti bezdirdin ya
Basit birseyse yap kullanalim hocam

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
595
Arkadaşım nedir bu kompleks rollere girmişsin temanın patentinimi alacaksın kardeş paylaş milleti bezdirdin ya

Hocam hayırdır? tema yapmak o kadar basit ise siz yapın ve öylesine paylaşın başkası da alsın kendine mal etsin. Ben kimseye kompleks yaptığım yok yaptığımız şey ayıptır. Bundan sonraki sorularınıza cevap yazmıyacağım bilginiz olsun.

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Burda işin basitliğini zorluğunu konuşmuyoruz aylarca bekletmenin Bi anlamı yok

Beklemek ve kullanmak zorunda değilsiniz. Bu şekilde saygısızca bir yorum yapmanız da gereksizdi. Geliştiriciye kalmış bir durum, isterse paylaşmaz.
Ki yerinde olsam ben paylaşmazdım.
İnsanlar fazlasıyla hiç bir şeyi hak etmiyorlar.

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
595
Baştan da belirttiğim gibi onay süreci bu aralar kimsenin teması onaylanmıyor defalarca yazdım ve 1 hafta boyunca temayı bitirmek için uğraştım ve halen uğraşıyorum emeğe saygı yoksa paylaşmanın anlamı da yoktur. Keyfi muamele yapmıyorum.

turkeycel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
xiaomi Mi 6
Meslek
Mühendis
Konular
10
Baştan da belirttiğim gibi onay süreci bu aralar kimsenin teması onaylanmıyor defalarca yazdım ve 1 hafta boyunca temayı bitirmek için uğraştım ve halen uğraşıyorum emeğe saygı yoksa paylaşmanın anlamı da yoktur. Keyfi muamele yapmıyorum.

Hiç tartışmaya girmeyin hocam bence. Emek sizin karar sizin (Nokta) Benim bir sorum var tam bilgim olmadığı için yanlış olabilir bazı temalarda whatsapp teması da değişiyor ve gerçekten de hoş duruyor bununla ilgili çalışma oldu mu

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
595
Hiç tartışmaya girmeyin hocam bence. Emek sizin karar sizin (Nokta) Benim bir sorum var tam bilgim olmadığı için yanlış olabilir bazı temalarda whatsapp teması da değişiyor ve gerçekten de hoş duruyor bununla ilgili çalışma oldu mu

Öncelikle yapılan emeğe saygısızlık bu şekilde oluyor işte o şahıs a sormak lazım hafta sonu nerdeydi diye bana sorarsanız ben burada ki kişilere söz verdiğim gibi temayı yetiştirmek için evde saatlerce çalıştım ve diğer günler ara ara şahidim de FuXiN dir

Hocam renk olarak eski temamın WhatsApp ını kullandım ve konu içinde bir kaç mesaj önce linki vardı deneyip bakabilirsiniz. Renk olarak mavi bu tema için mor düşünüyorum dum aceleye geldiği için eski halini bıraktım.

Son düzenleme:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Sanırım hatırlatmakta fayda var.

Forum Kurallarımız;
  • 2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.
  • 2.3. Genel Ahlak Kuralları : Sitemizde her hangi bir yaş sınırı bulunmamaktadır. Üyelerimiz arasında yaş olarak küçüklerin de bulunduğunu göz önünde bulundurarak yazın.

LoqqaL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Samsung S21+
Meslek
Android Developer
Konular
23
Bizim verilen her türlü emeğe saygımız var lakin sen çok iyi geliştiricisi senin yaptığını kimse yapamaz vay aslanım kral bunları mı duymak istiyorsun
Yazik :( yorumsuz...

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gokselami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selami
Cihazım
Mi 6x
Konular
10
Ben burayı terkediyorum bu adamı tanımıyorum
Bizim verilen her türlü emeğe saygımız var lakin sen çok iyi geliştiricisi senin yaptığını kimse yapamaz vay aslanım kral bunları mı duymak istiyorsun
Bu konuda yazılanları okudum,burda senin iddia ettiğin gibi bir enaniyet kibir pohpohlanma arzusu vs.görmedim. o arkadaş gayet saygılı uslubu olan bir insan. Bu forumda kimseyi yüzyüze veya telefonla olsun tanışmışlığım ya yok. Hocam polemik yapmayın. Burası herhangi bir insanın bir başkasını rencide etme alanı değil.

Üst Alt