Tema Jiyan Gri Tema / Jiyan Grey

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
595
başta sadece designer olup istediğim temayı yüklemek için başladım ve başka tema yapmam diyordum ve ilk temam uygulama mağazasında çok tutuldu :) bunun üzerine İlk hazırlamış olduğum tema üzerinde gri olarak hazırlamış olduğum tema.
temayı denemek isteyenler telefon ayarlarından bölge ayarı hindistan olması gerekir yoksa uygulama mağazasında gözükmez.

Tema mağaza uygulama linki

Mtz Dosyaları

Beyaz olan

Gri Tema

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

bekobaba142

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beko
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
24
Hocam ismini paylaşabilir misiniz? Linke tıklayınca temalar uygulamasında ağa bağlanamıyor hatası alıyorum.

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
595
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
başta sadece designer olup istediğim temayı yüklemek için başladım ve başka tema yapmam diyordum ve ilk temam uygulama mağazasında çok tutuldu :) bunun üzerine İlk hazırlamış olduğum tema üzerinde gri olarak hazırlamış olduğum tema.
temayı denemek isteyenler telefon ayarlarından bölge ayarı hindistan olması gerekir yoksa uygulama mağazasında gözükmez.

Bu şekilde sayımızın artmasından gurur duyuyorum elin temalarını neden kullanalım bizim uşakların temaları varken
Kısmetse ileride değerli desinger hocalarımızın bir arada olacağı bir ortam hazırlayıp ortaya çok güzel fikirler çıkarmak ve forum olarakta adımız dan söz ettirmek isterim tabi bu benim harcım değil o işinde uzmanı vardır elbet haksız mıyım Ottoman VSM Tevfik_Akman sercanyildrm A.BayramKorkmaz ve daha adını sayamadığım nicesi
Bunu hayata geçirelim kıymetli hazirunlar
Selametle

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19

Eline sağlık abi çok güzel olmuş

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
595
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler. clap~~

Eline sağlık abi çok güzel olmuş

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynen öyle hocam.

Bu şekilde sayımızın artmasından gurur duyuyorum elin temalarını neden kullanalım bizim uşakların temaları varken
Kısmetse ileride değerli desinger hocalarımızın bir arada olacağı bir ortam hazırlayıp ortaya çok güzel fikirler çıkarmak ve forum olarakta adımız dan söz ettirmek isterim tabi bu benim harcım değil o işinde uzmanı vardır elbet haksız mıyım Ottoman VSM Tevfik_Akman sercanyildrm A.BayramKorkmaz ve daha adını sayamadığım nicesi
Bunu hayata geçirelim kıymetli hazirunlar
Selametle

semih.1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
7

Hocam bölge değişmiyor romdan kaynaklı sanırım rica etsek mtz uzantılı dosya olarak paylaşabilir misiniz

Üst Alt