Yardım Jiroskop sensör hatası

hamunpatra

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
9
Arkadaşlar telefonum note 8 pro. Global rom yüklüydü. miui 10 sonra MIUI 11 aldı. Herşey düzgünken . Bir gün jiroskop yakınlık sensörü ve otomatik parlaklık çalışmamaya başladı. Servise sensör arızası var diye gittim. Servis arıza yok yazılımsal dedi. Bazı dosyaların silindiğini yada çalıştığını söyledi. Telefonu bıraktım. Ertesi gün yaptılar ama MIUI 10 ve android 9 a düşürerek yapıldı. Bana güncelleme yapma dediler. Çünkü tekrar sensörler çalışmazmış.
Bu sorunu nasıl çözeceğim bilgisi olan var mı?
Bazı forumlarda persist dosyalarında hata var diye okudum. Lütfen yardımcı olun.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Arkadaşlar telefonum note 8 pro. Global rom yüklüydü. miui 10 sonra MIUI 11 aldı. Herşey düzgünken . Bir gün jiroskop yakınlık sensörü ve otomatik parlaklık çalışmamaya başladı. Servise sensör arızası var diye gittim. Servis arıza yok yazılımsal dedi. Bazı dosyaların silindiğini yada çalıştığını söyledi. Telefonu bıraktım. Ertesi gün yaptılar ama MIUI 10 ve android 9 a düşürerek yapıldı. Bana güncelleme yapma dediler. Çünkü tekrar sensörler çalışmazmış.
Bu sorunu nasıl çözeceğim bilgisi olan var mı?
Bazı forumlarda persist dosyalarında hata var diye okudum. Lütfen yardımcı olun.
Bu konuya göz atabilirsiniz hocam.

Oyla:

hamunpatra

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MTK işlemciler de persist dosyası yok mu?

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
MTK işlemciler de persist dosyası yok mu?
Aşağıdaki konuya bir bakın isterseniz hocam. Eğere sonuç alamazsanız sayın muhammed540 hocamı etiketleyelim ;)

Oyla:

hamunpatra

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
9
Aşağıdaki konuya bir bakın isterseniz hocam. Eğere sonuç alamazsanız sayın muhammed540 hocamı etiketleyelim ;)
Bu konu Proximity sensor ile alakalı . Bende jiroskop ve acc sensörü ile ilgili. Yardımcı olabilecek biri varsa çok makbule geçer.

Oyla:

hamunpatra

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
9
Benden başka bu sorunu yaşayan yok mu? Sadece bende mi oldu bu sensör hatası

Oyla:

Cuma izci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Urfalı
Cihazım
Android
Meslek
Serbest meslek
Konular
0
Redmi note 8 jiroskop sensörü çalışmayan arkadaşlar sorunun çözümünü buldum eğer benle aynı sorunu yaşayan varsa bana ulaşın
"Yönetici tarafından düzenlendi. İletişim adresi vermek yasak." kesinlikle yardımcı olacağımdan emin olabilirsiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Redmi note 8 jiroskop sensörü çalışmayan arkadaşlar sorunun çözümünü buldum eğer benle aynı sorunu yaşayan varsa bana ulaşın
"Yönetici tarafından düzenlendi. İletişim adresi vermek yasak." kesinlikle yardımcı olacağımdan emin olabilirsiniz
Forum Kuralları 3.8 ve 3.25 gereğince iletişim adresi vermeniz yasak. Eğer büyük bir sorun varsa ve sorunun çözümü de sizdeyse forumda paylaşmanızı memnuniyetle bekleriz.

Oyla:

Ekrem yiğit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Xiaomi note 8 p
Konular
0
Bendede aynı sorun var. Tam anlattığımız gibi. Nasıl çözeceğimi bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:
Üst Alt