- Adım
- .
- Cihazım
- Oneplus 8 pro
- Konular
- 60
Geçmiş olsun hocam . Peki hocam günlük hayata etkileri neydiEn kesin çözümü ameliyat bu hastalığın
Geçmiş olsun hocam . Peki hocam günlük hayata etkileri neydiEn kesin çözümü ameliyat bu hastalığın
Denize giremiyordum hamama gidemiyordum meme büyüklüğünden dar elbise gömlek giyemiyordum şimdi ise özgürumGeçmiş olsun hocam . Peki hocam günlük hayata etkileri neydi
Anladım hocam tekrar çok geçmiş olsunDenize giremiyordum hamama gidemiyordum meme büyüklüğünden dar elbise gömlek giyemiyordum şimdi ise özgürum
geçmiş olsun hocam bende aynı dertten muzdarip durumdayım doktora gittim fakat tamamen yıldırma politikası ile karşılaştım dar atlet giyiyorum belli olmasın göğüsler diye ama o da havalardan çok bunalttı iyice bende kışa doğru bi fiyat araştırması yapmayı düşünüyorum hayırlısı bakalımDeğerli dostlar başlıkta yazdığı gibi jinekomasti ameliyati oldum geçmiş olusunlarinizi alırım ameliyati ücretsiz oldum (Normalde Ücretli Ameliyat fakat devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyor doktorun insiyatifine bağlı) Ben ücretsiz oldum ameliyat olduğum hastane Tokat Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü ameliyatim çok şükür sorunsuz geçti ve eski görüntümden eser yok biraz ödem var sisiklik sol tarafımda oda zamanla geçicek dedi doktor bu ameliyat ile ilgili sorunuz varsa alabilirim.