- Adım
- Osman
- Cihazım
- Mi note 10
- Meslek
- Memur
- Konular
- 28
Olmeden bide uzaylı görebilsek tamamdır. Bu hızla bı 20-40 arası oda olsa olmem heralde ama 40 bıraz rısklı
Olmeden bide uzaylı görebilsek tamamdır. Bu hızla bı 20-40 arası oda olsa olmem heralde ama 40 bıraz rısklı
Uzayda bir gezegende yaşadığımıza göre aslında bizde uzaylı olabilirizOlmeden bide uzaylı görebilsek tamamdır. Bu hızla bı 20-40 arası oda olsa olmem heralde ama 40 bıraz rısklı
Uzayda bir gezegende yaşadığımıza göre aslında bizde uzaylı olabiliriz
Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galibaUzayda bir gezegende yaşadığımıza göre aslında bizde uzaylı olabiliriz
Dostum istediğin inanca inanmakta sebestsin, Allahu Teala sonuçlarına katlanmak suretiyle özgür irade vermiş taki ölene kadar. Ayrıca dinde zorlama yoktur kimseyi zorla müslüman yapamayiz Allah sonsuz güç ve kudretini gösterip kulundan itaat bekler çünkü biz baskasina değil bu muhteşem güzelliklerin sahibine kulluk için yaratılmışız fakat Allahu Teala senin benim imanina asla muhtaç değildir ama Allah(c.c) kulların inkar etmesinede razı olmaz, Allahu Teala bi ayette şöyle buyurur:Bilimle dını karıstırmayak yaw. Sonra evrim gıbı şeylere gelınce ters dusuluyo
bencede. razı olur mu olmaz mı o bilinmez işte. ayrıca kalp değil düşünme organı yazan yanlış yazmış gibi.Allahu Teala senin benim imanina asla muhtaç değildir ama Allah(c.c) kulların inkar etmesinede razı olmaz,