Sohbet İyi Forumlar Dilerim.

• Konbuyu başlatan yonz
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 16
  • Görüntüleme 1K

yonz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Selamın aleyküm,cümlemizin gecesi güzel olması dileği ile foruma giriş yapıyorum.Ben Yunus Emre, 2007-2011 de daha çok küçükken Nokia 6300, Samsung Monte sayesinde java ile başladım yerli,yabancı forumlardaki abilerimin yardımıyla, sonra Xperia Miro ile android e giriş yaptım iyiki onla yapmışım çünkü harbi sıkıntılı ve uğraştırıcı bir telefondu şimdiki gibi tek tıkla yada Samsung gibi odine at flash lasın modlamaları,romları ,karnelleri, düzeyinde değildi yada ben beceremeyip tek tek uğraşıyordum. (burda kızmayın haklı nedenlerim var çünkü. :) ) Tabi sonra Samsung Note 4 e geçince uzay çağına geçmiş gibi oldum o da kahrımı çok çekti dili olsa bayağı söylenir herhalde , 2 ay önce mecburiyetten ve fiyatı nedeniyle Redmi Note 7 ile sizin tabirinizle Xiaomi batağına düştüm ama buna dokunmayacağıma söz verdim kendime ,temizce, stabil şekilde gittiği yere kadar götürsün.(Dayanabilirsem tabiki.)Ama şunu söylemek isterimki bi afallamadım değil Xiaomi ye geçince alışacam ama yavaş yavaş hayırlısı ile ,herkeze iyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Selamın aleyküm,cümlemizin gecesi güzel olması dileği ile foruma giriş yapıyorum.Ben Yunus Emre, eski forum ortamlarından apsoult nick'imle belki denk gelmişizdir(çoğu forum hesaplarımı kapattım).2007-2011 civarı Nokia 6300, Samsung Monte sayesinde java ile başladım yerli,yabancı forumlardaki abilerimin yardımıyla, sonra Xperia Miro ile android e giriş yaptım iyiki onla yapmışım çünkü harbi sıkıntılı ve uğraştırıcı bir telefondu şimdiki gibi tek tıkla yada Samsung gibi odine at halletsin modlamaları,romları ,karnelleri, düzeyinde değildi. (burda kızmayın haklı nedenlerim var çünkü. :) ) Tabi sonra Samsung Note 4 e geçince uzay çağına geçmiş gibi oldum o da kahrımı çok çekti dili olsa bayağı söylenir herhalde , 2 ay önce mecburiyetten ve fiyatı nedeniyle Redmi Note 7 ile sizin tabirinizle Xiaomi batağına düştüm ama buna dokunmayacağıma söz verdim kendime ,temizce, stabil şekilde gittiği yere kadar götürsün.(Dayanabilirsem tabiki.)Ama şunu söylemek isterimki bi afallamadım değil Xiaomi ye geçince alışacam ama yavaş yavaş hayırlısı ile ,herkeze iyi forumlar dilerim.
Size de hocam hoşgeldiniz :)

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Hoş geldiniz, stok halde de iyi gidiyor cihaz, ben de öyle kullanıyorum hep, sadece rootsuz gcam kuruyorum bazen angel~~

Grihava

iyi niyetini kaybetme.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Xioami mi6
Meslek
Otomotiv
Konular
8
Hoşgeldiniz

yonz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Hoş geldiniz, stok halde de iyi gidiyor cihaz, ben de öyle kullanıyorum hep, sadece rootsuz gcam kuruyorum bazen angel~~
Hoşbuldum teşekkürler ,deneyeceğim yoksa kendi androidimize tekrar kendimiz hükmedeceğiz.

Hoşbuldum teşekkürler.

Size de hocam hoşgeldiniz :)
Hoşbuldum kardeş teşekkürler.

Hoşgeldiniz hocam. Sizede iyi forumlar
Hoşbuldum, eyvallah saolasın kardeş.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Hoşgeldiniz öncelikle , Forum kurallarımız bunlar . Okumanızı tavsiye ederim . İkinci konu sizi tanımıyorum ama okuduğum kadarı ile içimde root atmaya değişik romlar denemeye başlamayacağınıza dair ciddi şüphelerim var . Çünkü Xiaomi cihazlarda custom romlar çok iyi ve forumu takip ettikçe içiniz içinizi yiyecek ve deneyeceksiniz :D

yonz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Hoşgeldiniz öncelikle , Forum kurallarımız bunlar . Okumanızı tavsiye ederim . İkinci konu sizi tanımıyorum ama okuduğum kadarı ile içimde root atmaya değişik romlar denemeye başlamayacağınıza dair ciddi şüphelerim var . Çünkü Xiaomi cihazlarda custom romlar çok iyi ve forumu takip ettikçe içiniz içinizi yiyecek ve deneyeceksiniz :D

Hoşbuldum teşekkürler ,rahat durayım diyordum ama zor sanırım dediğiniz gibi, dayanabildiğim kadar dayanacağım çünkü başlayınca sonu gelmiyor .

Hoşqeldiniz hocam.
Hoşbuldum kardeş.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Aramıza hoş geldiniz. Bu rom kernel android vb. şeylere bir kere bulaştıysanız yarın birgün kesin sizde girersiniz. Çünkü geçmişten gelen kronik bir android hastalığımız var.

Üst Alt