Sohbet İtopya.com Güvenilirmidir ?

tapatalk3410

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
13
İtopya reklam ve sponsordan ibarettir bi sorun olduğunda kendilerine ulaşması zordur. sipariş ettiğiniz ürün kargoda zarar görmüşse yada kronik sorunluysa vay halinize peşinden koşturur. ben size 2 güvenilir kaynak vereyim teknobiyotik ve incehesap bu ikisi fiyat olarak uygun ve müşterisiyle ilgilenen 2 firma ben çevrem burdan alışveriş yaparız.
Konuyla alakası yok ama teknobiyotik yazınızı okuyunca 3 sene önce Dark adlı bir Android cihaz aldım hepsiburada'dan içinde teknobiyotik kendi yazılımı vardı Şimdi ben buna güncelleme verilmesini istiyorum ve Android TV sürekli kapanıyor. kapanmaması için yardım için ulassam mail atsam Bana bir cevap verebilirler mi bu husus hakkında. tecrubeleriniz bu konuda ne der acaba

Karadelikten ses dalgaları kullanılarak gönderildi.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Konuyla alakası yok ama teknobiyotik yazınızı okuyunca 3 sene önce Dark adlı bir Android cihaz aldım hepsiburada'dan içinde teknobiyotik kendi yazılımı vardı Şimdi ben buna güncelleme verilmesini istiyorum ve Android TV sürekli kapanıyor. kapanmaması için yardım için ulassam mail atsam Bana bir cevap verebilirler mi bu husus hakkında. tecrubeleriniz bu konuda ne der acaba

Karadelikten ses dalgaları kullanılarak gönderildi.

Hafta içi telefon ile ulaşıp bir sorun hocam.

0(850) 207-1035

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Var hocam ama maalesef fiyatları aşırı pahalı . Herhangi bir teknoloji sitesi ile aralarında nerdeyse 300tl fark oluyor. Ben uzun zamandır vatandan alışveriş yapmıyorum bu yüzden genelde Hepsiburada kullanırdım ama o daha uçtu :)
Haklı olabilirsiniz hocam. Ben elektronik techizatı bilerek ve görerek alma taraftarı olduğum için İnternet üzerinden yapılan satışlara pek itimat edemiyorum. Bu yüzden Vatan computer adını zikrettim. Yoksa herhangi bir bilgisayarcıdan da temin edilebilir.
Tabii benim aldığım tarih te bir seneden öncesiydi. Neticede dolara endeksli çalıştıkları için fiyatlar da uçmuş durumda.

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Haklı olabilirsiniz hocam. Ben elektronik techizatı bilerek ve görerek alma taraftarı olduğum için İnternet üzerinden yapılan satışlara pek itimat edemiyorum. Bu yüzden Vatan computer adını zikrettim. Yoksa herhangi bir bilgisayarcıdan da temin edilebilir.
Tabii benim aldığım tarih te bir seneden öncesiydi. Neticede dolara endeksli çalıştıkları için fiyatlar da uçmuş durumda.

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

Tabiki hocam sizde haklısınız gönül ister ki her elektronik ürünü görerek alalım ama son kullanıcı olarak fiyatlar yüzünden en cazip olana yöneliyoruz :) Vatan Teknosa gibi koca koca firmalarda daha ucuz olması gerekirken tam tersi durum nedense.

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
6-7 önce tanıdık birine bende toplama bilgisayar için bir çok parça uygun olduğundan incehesap tan almıştım gördüğüm kadarıyla güvenilir bir firma hepsiburada ile fiyat karşılaştırması yapıp almıştım ve ekran kartı hariç diğer ürünler daha uygundu.

experz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
İtopya da şu sıralar kargolarda geçikme olduğunu ürünlerin çoğunun gelmediği hatta tedarik bile edilmediğiyle ilgili dh de konu vardı millet isyan ediyordu. Bence bulaşma şimdilik he elden gidip alırım diyorsan orası başka.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
İtopya da şu sıralar kargolarda geçikme olduğunu ürünlerin çoğunun gelmediği hatta tedarik bile edilmediğiyle ilgili dh de konu vardı millet isyan ediyordu. Bence bulaşma şimdilik he elden gidip alırım diyorsan orası başka.

Zaten kuşkulanıyordum hocam sağolun bilgilendirme için itopyadan vazgeçtim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6-7 önce tanıdık birine bende toplama bilgisayar için bir çok parça uygun olduğundan incehesap tan almıştım gördüğüm kadarıyla güvenilir bir firma hepsiburada ile fiyat karşılaştırması yapıp almıştım ve ekran kartı hariç diğer ürünler daha uygundu.

Teşekkürler hocam incehesaptan bir kaç parça alacağım o zaman çünkü piyasaya göre baya uygun.

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
Zaten kuşkulanıyordum hocam sağolun bilgilendirme için itopyadan vazgeçtim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler hocam incehesaptan bir kaç parça alacağım o zaman çünkü piyasaya göre baya uygun.
Tek sıkıntı kargo süresi hocam yanlış hatırlamıyorsam aşağı yukarı 1 haftayı bulmuştu gelmesi

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Kalite güven stok durumu anlamında inventus derim fiyatlar kura bağlıdır pahalı olabiliyor bazen.

Faruk89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 9 Global
Konular
10
Teknobiyotik tavsiye ederim bende iyopyadan pc alacaktim vazgectim yanlis parca göndermisler bi arkadasa gaming yerine mining kart vermisler

Üst Alt