Yardım Işık sızması

reiskaraca25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Reis
Cihazım
Mi5
Konular
2
4 gün önce mi6 tı aldğmm 128gb versiyonu ama üstte buraz ışık sızması varya canımı sıkıyorr telefonn mükemmel ama işte hep gözüme çarpıyorr ne yapabilirim
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

#delta servis 1

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

reiskaraca25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Reis
Cihazım
Mi5
Konular
2
Aynenn bakalımm yeni sürüm varsa yollasınlar yoksa tüketicu hakim heyetune giderimm

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Arkadaşlar orada bir ışık sızması yok. Üst panelin en üstünde beyaz bir çizgi var bu da romdan kaynaklı. Yeni güncelleme ile düzelttiler. Sağa sola sallıyorsunuz da yukarıda arkadaş güncellemeyi paylaşmış neden yükleyip bakmıyorsunuz?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Yenilikler arasında bildirim barındaki beyaz çizgi düzeltildi yazıyordu

çünkü olayın güncelleme ile alakası yok donanımsal sorun. daha telefon açılırken siyah ekranda üst kenar bu şekilde daha parlak = donanım sorunu. değiştirmeyede göndermem uğraşmamda.bi daha xiaomi cihaz üst seviyede asla almam.

Güncellemeyi kurdunuz mu? Bence de almayın, Xiaomi den uzak durun. Bir daha elinizi sürmeyin bu markaya. İsterseniz üyeliğinizi de silelim foruma da girmeyin. Bu nasıl bir kin nasıl bir marka kötüleme çalışması. İyi günler dilerim.

Oyla:

reiskaraca25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Reis
Cihazım
Mi5
Konular
2
Ben g önderdumm baçalımm ne yapacaklarr umarımm düzeltilur çünkü seviyordumm telefonumu

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Güncellemeyi kurdunuz mu? Bence de almayın, Xiaomi den uzak durun. Bir daha elinizi sürmeyin bu markaya. İsterseniz üyeliğinizi de silelim foruma da girmeyin. Bu nasıl bir kin nasıl bir marka kötüleme çalışması. İyi günler dilerim.
yavaş hocam cigerini söktünüz üyenin :) önce şunu ögrenmesi lazım herkesin bu telefon kul yapımı bozulabilir hatalı olabilir kimse de zorunlu kafasına silah dayamadı bu marka modeli alacaksın diye 1 milyon cihaz satar bir firma içerisinden misal veriyorum 1 tanesi sorunlu olur o kişide yaygara yapabilir diger alıcıları olumsuz etkiler fark ettiyseniz forumda olanların %99.9 u illaki telefonla bir kötü anı yaşamıştır hatalı olur bir yerini begenmez dondu der sebebi diger markalara göre ucuz bir politika izliyor şu saatten sonra dese ki 2 bin tl lik cihazı 4 bin tl ye satayım birsey olursa getir yenisiyle değiştireyim desin "valla helal olsun adamlar sözünün eri çıktı telefonu yere düşürdüm kırdım adamlar yenisini verdi diyeceklerdir" 2 telefon parası ödedim demeyecekler peki neden "kimse kerizliğimi ögrenmesin der kim kendi hatasını yaygara yapar ki kendi açığını başkasına söyler ?"herkesin dogruları vardır kendine göre değişir dogruları tek bir doğru olmayabilir siz dogru bildiğinizi savunabilirsiniz ona göre yaşarsınız ama kullanıcıların çoğunlugu içerisindeki board kalitesi ekran panelinin apple ile samsung ile aynı olduğunu belleğinin sandisk toshiba samsung oldugunu dahi bilmezler 500 tl ye alınmış bir telefonu düşünün kullanıcı maaşının 3/1 i ile almış diyelim o telefona iyi davranmaz aman düşerse düşsün oyuncak olarak davranırlar telefonunda ömrü ona göre azalır 1-2 yıl içerisinde çöp olur ama bir telefona 5 bin tl verince adamın 3 maaşından fazlası o telefona çocugu gibi bakar yere düşürmez az birşey telefon ısınsın ekranı kapatıp 10 dk dinlendirir yağmurlu havada dikkat eder telefonda normal olarak ömrü uzun olacaktır 3-5 yıl kadar en son kanaat olarak diyecek ki a firması 500 tl olan telefon hurda kaliteli değil b firması 5 bin tl olan telefon çok kaliteli"bu sadece fiyat bazından yapılmış bir tespittir bunun içerisine marka algısı gibi bir çok etken de mevcuttur" hocam iyi forumlar size acaba bilmiyorum yetkiniz varmı ama forumda oylama yapsanız mail adresi onayı istese sadece üye olabilmek için yorum yapmak ve konu açmak için telefon doğrulaması gerekiyor olsa forum sağlığı açısından nasıl olur bilemedim sizler yetkili olarak aranızda konuşsanız anket yapılsa deneme olarak bu şekilde bir kaç ay deneme yapılsa çok daha iyi olur diye düşünüyorum iyi forumlar :)

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Zenex hocam bu görsele ışık sizmasi diyebilirmiyiz selametle
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
güzel bir doğa olayı ama anlamadım gerçekten bir sorununuz mu var varsa fotograf içerisinde kırmızı alanla belirtin yorum yapalım

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Zenex hocam bu görsele ışık sizmasi diyebilirmiyiz selametle
Bulutların arasından sızan yoğun bir ışık var hocam clap~~clap~~haha--

Oyla:
Üst Alt