Yardım Işık sızması

reiskaraca25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Reis
Cihazım
Mi5
Konular
2
4 gün önce mi6 tı aldğmm 128gb versiyonu ama üstte buraz ışık sızması varya canımı sıkıyorr telefonn mükemmel ama işte hep gözüme çarpıyorr ne yapabilirim
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

#delta servis 1

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Ciddimisiniz sorun değil mi bu sorun şimdi servis niye sorun görüp değişim yaptı benim telefonu

SM-G570F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha once size soylemistim ben normal oldugunu. Telefonun rengi cismi farketmeksizin ithalat yoluyla gelen mi note 3 lerin arkasinda lazer baski var oradan da ufak isik goruluyor. Yenisinde de olacaktir bu sorun.

Oyla:

reiskaraca25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Reis
Cihazım
Mi5
Konular
2
Hepsinde yok ama aynı yerden aldık arkadaşımla onda dediğiniz yerede baktım öçellikle hiç bi yerinde ışık sızması yok

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Hepsinde yok ama aynı yerden aldık arkadaşımla onda dediğiniz yerede baktım öçellikle hiç bi yerinde ışık sızması yok

Sanirim dedigimi anlamadiniz.
İthalat yoluyla kaydedilen telefonlarda DEVLET telefonun arkasindaki yaziyi zorunlu hale getirdi. Lazer baski oldugu icin de ekran parlakligini sonuna kadar acinca hafif sekilde arkadan isik goruluyor.
Bugune kadar 2 mavi ve 2 siyah mi note 3 e baktim hepsinde vardi ve bu İTHALAT yoluyla kaydedilen telefonlarin hepsinde var.
Arkasinda yazi olmayan telefon baska yollarla ulkeye sokulmustur.

Oyla:

reiskaraca25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Reis
Cihazım
Mi5
Konular
2
Sanirim dedigimi anlamadiniz.
İthalat yoluyla kaydedilen telefonlarda DEVLET telefonun arkasindaki yaziyi zorunlu hale getirdi. Lazer baski oldugu icin de ekran parlakligini sonuna kadar acinca hafif sekilde arkadan isik goruluyor.
Bugune kadar 2 mavi ve 2 siyah mi note 3 e baktim hepsinde vardi ve bu İTHALAT yoluyla kaydedilen telefonlarin hepsinde var.
Arkasinda yazi olmayan telefon baska yollarla ulkeye sokulmustur.
Ben dedğinizi anladım ama hepsinde var demeniz yanlış çünkü aynı yerden aldık o yazı ikimizdede var ama onda sorun yok bende var pesinde yok demeniz yanlış sadece

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Ben dedğinizi anladım ama hepsinde var demeniz yanlış çünkü aynı yerden aldık o yazı ikimizdede var ama onda sorun yok bende var pesinde yok demeniz yanlış sadece

Sanirim gene anlamadiniz. İTHALAT yolu ile temin edilen telefonlarin hepsinde var. Ayni yer veya farkli yer farketmez .
İsik sizmasinin sebebi arkasindaki lazer baski. Lazer baskiya sahip cihazlarin hepsinde var.

Oyla:

reiskaraca25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Reis
Cihazım
Mi5
Konular
2
Hocam ilk mesajdaki fotoğrafları görmediniz herhalde. Sizin bahsettiğiniz olayla bu farklı
Aynenn bende onu anlatmak istiyorumm ama arkadaşa anlatamadımm hepsinde yok bu sorun bazılarında var biz ekrandan bahsediyoz yazıdan değil ve yazının orayada iyice baktım yazıdan ışık sızmasıda yok

Oyla:

slopelock

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
Valla ben değişim formunu gönderdim kardeşim dedim hepsinde sorun var seramik yollayacaksınız zar zor kubul ettiler bugun kargoya vermişler bakalım bu nasıl olacak

Hocam size değişim raporu vermişlerdi. Satıcıdan seranik mi talep ettiniz anlamadım?

Bu arada bir Teknosa şubesinde teşhirde seramik kasa gördüm ve en ufak bir ışık sızması yoktu. Ama evo garantili olmasına rağmen 2500 lira fiyatı vardı. Dediğim gibi değişim verilmezse tekrar yollıcam. Yine vermezse tüketici haklarına verip "Servis ürünün ayıplı olduğunu kabul etmiyor. Satıcı da servis raporu olmadan iade kabul etmiyor." diye dilekçe vereceğim.

Oyla:

reiskaraca25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Reis
Cihazım
Mi5
Konular
2
Hocam size değişim raporu vermişlerdi. Satıcıdan seranik mi talep ettiniz anlamadım?

Bu arada bir Teknosa şubesinde teşhirde seramik kasa gördüm ve en ufak bir ışık sızması yoktu. Ama evo garantili olmasına rağmen 2500 lira fiyatı vardı. Dediğim gibi değişim verilmezse tekrar yollıcam. Yine vermezse tüketici haklarına verip "Servis ürünün ayıplı olduğunu kabul etmiyor. Satıcı da servis raporu olmadan iade kabul etmiyor." diye dilekçe vereceğim.
Aynen hocam mağduriyetinden dolayı verdileryarın elimde olacak

Oyla:
Üst Alt