Yardım İshtar cihaz açılmıyor nv data corrupted

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
bugün zor bela cihazı yaptırdım hocam. cihazın tekrar dirençleri değişti. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler hocam çok sağolun. son birşey daha soracağım. telefoncu arkadaşa hyperos 2 sorduğumda kesinlikle güncelleme dedi acaba bir problem olurmu?
Geçmiş olsun. Rica ederim. Ben yaptım sorunsuz güncelledi ama direnç sağlamdı. Sizin cihaz şaibeli bir şey diyemeyeceğim. O arkadaş kafa yorgunluğu istememiş yapma demiş :)

Mithril0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
8
Geçmiş olsun. Rica ederim. Ben yaptım sorunsuz güncelledi ama direnç sağlamdı. Sizin cihaz şaibeli bir şey diyemeyeceğim. O arkadaş kafa yorgunluğu istememiş yapma demiş :)
hocam telefon sıcak iken şimdi yeniden başlattım yine aynı hataya düştü. sorun başka ne olabilir?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
hocam telefon sıcak iken şimdi yeniden başlattım yine aynı hataya düştü. sorun başka ne olabilir?
direnç direnç direnç tekrar direnç. Allah yardımcısınız olsun demek ki işçilik epey kötü.

Mithril0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
8
Çözemezlerde haber edin istanbuldaysanız olması gerektiği gibi garantili tamir yaparız. güncelleme de yapar sorunsuz.
sıkıntıda o hocam çok küçük bir şehirde yaşadığım için işi bilen başka telefoncu bulunmuyor bu yüzden başka bir telciye veremiyorum teli. şimdi telefoncuya tekrar verdim teli,umarım telefonu çöp etmezler. mediateke direnç kaydı yapan bir telci bu telefonada direnç kaydı yapabilirmi?

Üst Alt