Yardım İshtar cihaz açılmıyor nv data corrupted

Mythril

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Huawei y7 2019
Konular
1
cihazın şarjı çok az kalmıştı odaya gidip geldim ve baktığımda şarj %1 olunca bir moda giriyor ya o moda girşmişti bende cihazı şarja taktım ve o moddan çıkış a bastım ve geldiğimde cihaz recovery menüsüne gelmişti ve boot olmuyor artık ve altta nv data is corrupted yazıyor. cihaza kendim modem dosyası attım iu video aracılığı ile ama sorunum çözülmedi maalesef. yardımcı olurmusnuz?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Mythril

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Huawei y7 2019
Konular
1
modem dosyasını zaten telefonda yüklü olan sürümdeki fastboot image den çekmiştim acaba telefonkendi kendine güncelleme yaptığı içinmi yüklediğim modem dosyası uyumsuz oluyor?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Hayır bu cihazda sorun modem dosyası değil. Direnç işlemi hatalı. İşlemi yapan yere götürün düzeltsinler.
o ekranda wipe data yaparsanız telefonunuz boşuna sıfırlanmış olur yine açılmaz. Modem yüklerseniz de modem yüklemiş olursunuz yine açılmaz. Sorun donanımsal.

Mythril

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Huawei y7 2019
Konular
1
Hayır bu cihazda sorun modem dosyası değil. Direnç işlemi hatalı. İşlemi yapan yere götürün düzeltsinler.
o ekranda wipe data yaparsanız telefonunuz boşuna sıfırlanmış olur yine açılmaz. Modem yüklerseniz de modem yüklemiş olursunuz yine açılmaz. Sorun donanımsal.
hocam ama bu zamana kadar hiçbir problem yoktu hatta fastboottan rom bile attım. Neden böyle bir problem bianda çıktı ki?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
hocam ama bu zamana kadar hiçbir problem yoktu hatta fastboottan rom bile attım. Neden böyle bir problem bianda çıktı ki?
Bu cihaza direnç değiştirmeden imei atmaya kalkış işlemleri yap yine bu ekranda kalır. Mesela cihazdan bu işlem için takılmış olan direnci sök ya da orjinale çevir yine bu ekranda kalır. Umarım mesajı almışsınızdır.

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Meslek
emekli
Konular
17
cihazın şarjı çok az kalmıştı odaya gidip geldim ve baktığımda şarj %1 olunca bir moda giriyor ya o moda girşmişti bende cihazı şarja taktım ve o moddan çıkış a bastım ve geldiğimde cihaz recovery menüsüne gelmişti ve boot olmuyor artık ve altta nv data is corrupted yazıyor. cihaza kendim modem dosyası attım iu video aracılığı ile ama sorunum çözülmedi maalesef. yardımcı olurmusnuz?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Geçmiş olsun. Bu hatayı HyperOS 2 yüklemesi sonrası mı aldınız?

Mithril0

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
11
Bu cihaza direnç değiştirmeden imei atmaya kalkış işlemleri yap yine bu ekranda kalır. Mesela cihazdan bu işlem için takılmış olan direnci sök ya da orjinale çevir yine bu ekranda kalır. Umarım mesajı almışsınızdır.
Hocam konu sahibi benim dün farklı bir hesaptan yazmak zorunda kalmıştım. Cihaz kendi kendine yeniden başlamaktan şarjı bitmişti bu sabah sim kartı çıkartıp telefoncuya götürdüm ve telefoncu telefonu şarja taktı bir süre şarj olduktan sonra telefon hiçbirşey olmamış gibi açıldı. Neden böyle birşey oldu hiçbir fikrim yok.
Geçmiş olsun. Bu hatayı HyperOS 2 yüklemesi sonrası mı aldınız?
Hayır hocam sadece cihazın şarjı bitti bu kadar.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Hocam konu sahibi benim dün farklı bir hesaptan yazmak zorunda kalmıştım. Cihaz kendi kendine yeniden başlamaktan şarjı bitmişti bu sabah sim kartı çıkartıp telefoncuya götürdüm ve telefoncu telefonu şarja taktı bir süre şarj olduktan sonra telefon hiçbirşey olmamış gibi açıldı. Neden böyle birşey oldu hiçbir fikrim yok.

Hayır hocam sadece cihazın şarjı bitti bu kadar.
Direnç soğuk lehime düşünce donanımsal koruma devreye girer ve açılmaz. Bir süre sonra aynı şeyi tekrar etmesi muhtemeldir. Bunlar hep bu senaryo ya dahil. iyi forumlar.

Mithril0

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
11
Direnç soğuk lehime düşünce donanımsal koruma devreye girer ve açılmaz. Bir süre sonra aynı şeyi tekrar etmesi muhtemeldir. Bunlar hep bu senaryo ya dahil. iyi forumlar.
Hocam yeniden aynı sorun çıkmadığı sürece telefoncunun kendi hatasını kabul edeceğini sanmıyorum bu yüzden şimdilik elimden birşey gelmiyor. Zaten telefonu 2. El almıştım bu yüzden direnç işlemini kendim yaptırmadım. Ben verilerimi yedekleyeyimde birdahakine böyle elim kolum bağlanmasın.

Mithril0

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
11
bugün zor bela cihazı yaptırdım hocam. cihazın tekrar dirençleri değişti. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler hocam çok sağolun. son birşey daha soracağım. telefoncu arkadaşa hyperos 2 sorduğumda kesinlikle güncelleme dedi acaba bir problem olurmu?

Üst Alt