Mıuı 9.0.1.0 kararlı kullanıyorum sorunsuz yükledim beta mı kullanıyorsunızSon güncelleme ile tema yüklenmiyor malesef
Global var olabilirSaatin ortada olması temanın özelliği değil sanırım.
GlobeRom kullanıyorsanız romun özelliğidir.
3.parti uygulama yüklemeye izin ver diyip bide öyle deneyin3. Parti hatası alıyorum thema editor u da denedim
Hocam yok mu bir yolu şu temayı yüklemenin son güncellemede 3. Parti hatası veriyorlevo5656 hocam varsayılan temaya dönüp, statusbar daki saatin ortada olup olmadığını kontrol eder misiniz. Hatta bir ss atarsanız sevinirim
Hocam şuan için yok ama Desinger olun bu dertten tamamen kurtulun. Desinger üyeliğiniz aktif olduktan sonrada en kolay olay yöntem ile "Duvar Kağıdı" yükleyin üyeliğiniz iptal olmasın. Aşağıdaki linke göz atabilirsiniz.Hocam yok mu bir yolu şu temayı yüklemenin son güncellemede 3. Parti hatası veriyor
Başvuru yaptım dün , bekliyorum ergenlerin kullanacağı mükemmel duvar kağıdı var onu eklerimHocam şuan için yok ama Desinger olun bu dertten tamamen kurtulun. Desinger üyeliğiniz aktif olduktan sonrada en kolay olay yöntem ile "Duvar Kağıdı" yükleyin üyeliğiniz iptal olmasın. Aşağıdaki linke göz atabilirsiniz.
Tema - MIUI Theme Desinger Türkçe Anlatım
Tamamdır hocam üyeliğiniz aktif olduktan sonra artık, 3. parti uygulamalar ile uğraşmanıza gerek kalmayacak.Başvuru yaptım dün , bekliyorum ergenlerin kullanacağı mükemmel duvar kağıdı var onu eklerim
Yardımlarınız için teşekkürlerTamamdır hocam üyeliğiniz aktif olduktan sonra artık, 3. parti uygulamalar ile uğraşmanıza gerek kalmayacak.