Bu telefonu alalı 4 yılı geçmiş. Zamanında baya araştırmıştım. 2 yıl kullanılıp başka telefon alırım diye düşünürken, 4. Yılı devirdik.
Telefon bütün beklentilerimi fazlasıyla karşıladı ve halen karşılamaya devam ediyor.
Şu anda ram şiştiği için arada kasıp takılıyor. 5 günde bir reset attığım da eski hızına kavuşuyor.
Bunun dışında pil bildiğimiz vefat etti
2-2.5 saat anca dayanıyor. Fakat tepe tepe kullandım. Şarjda WhatsApp görüntülü konuşma da sabahlara kadar açık kaldı. GPS kullanırken aynı zamanda şarj halindeydi. Telefon kaç kere ateş topuna döndü, saymadım bile. Liste uzar gider. Buna rağmen, pili yine de iyi dayandı. Orijinal pil bulamadığımdan değiştirmek istemiyorum.
Kamerası halen iyi. Ama iPhone'u aratıyor.
Ses kalite ve dengesi olarak iPhone'un çok gerisinde. bu telefona geçtikten sonra arabanın hoparlörleri patlamıştı
Amoled yanığı olarak, navigasyon çubuğu belirgin bir şekilde görünüyor. Wi-fi ve pil simgesinin oralarda da yanıklar var. Buna rağmen Samsung cihazlardan kat kat daha kaliteli.
Genel olarak telefonumdan memnunum. Verdiğim parayı sonuna kadar hak etti. İyi ki almışım diyorum. Ve bu telefonu satmaya kıyamıyorum. O yüzden yeni bir telefon aldığımda iş telefonu olarak kullanmayı düşünüyorum. Aradan 4 yıl geçmesine rağmen pubg'yi en ufak takılma olmadan oynayabiliyorum. Bu harika bir şey.
Herkese zamanında verdiği bilgiler ve öneriler için teşekkür ederim.