- Adım
- Eyüp Batuhan
- Cihazım
- Mi 10T
- Konular
- 81
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kısmen bunlardan dolayı hocam. Rom, root işleriyle ilgi, zevkten çok son zamanlarda zorunluluktan düştük ama bahsettiğiniz özgürlük olayı da çok zor gelecek iOS üzerinde.Al pro max i bak keyfine dua edersin....Anladığım kadarıyla stabilite yani sağlıklı yazılım taraftarısın..Bu işin uzmanı apple .Kamera olarak dxomarka bak yine ıphone önde..öyle 50 mp 100 mp kamera koyarakta değil 12 mp kamera ile öndeler...hele hele tüm android telefonlar arka kameraya yüklenip ön kamerayı boşlarken apple ın tüm telefonları nerdeyse ön kameradada zirveye oynuyor çünkü aynı donanımı ve yazılımı ön tarafada koyuyor paradan kaçmıyor...Zaten yazılım stabilite güvenlik açısından üzerine su dökemiyor hiçbir firma..Ben şuan android kullanıyorum çünkü apk kurma ,özgürlük filan biraz değişiklik olsun dedim..Maddi durumum düzelir düzelmez hemen apple e geçeceğim.İnan yüklediğin uygulamaların tasarımından , uygulamaların daha sağlıklı hatasız çalışmasından dolayı bile iyiki apple almışım diyeceksin..Yahu android ile en kral fotoyu videoyu çek ne yapıcan o fotoyu videoyu illaki instaya atıcan demi...atınca ne oluyor çamur...apple ise paraya kıyıp sosyal medya üreticileri ile anlaşma yapıyor benim telefonlarıma özel olarak medya kalitesi düşmeyecek diye...kullanıcısını her türlü düşünen malsef başka firma yok..2.el durumumdaki fiyat olayına değinmiyorum bile..Tr de para ile ıphone alınmaz ama yurt dışından irandan ıraktan çinden gürcülerden yarı fiyatına alıyorsan alınır...8 ay da paşalar gibi çif sim olarak kullanılır 4 ay bir şekil idare edilir her türlü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
H.kadioglu hocam ile de iyice akraba oluruz artık Bir de yazılım güncellemesi olayı da sıkıntı, her güncellemeyi yükleyemeyip, güncelleme sonrası IMEI fiyatları da değişiyor.Evet Samsung rom root konusunda sıkıntılı bir marka, Xiaomi gibi 2 tıkla root rom atılmıyor maalesef. Fakat yinede yapılamaz mı? Yapılır.