Soru iPhone 14 çıktı!

POVAC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 Plus
Konular
24
Bu yıl Xiaomi, Samsung ve Vivo gibi markalar kendilerini bir nebze de olsa ön plana çıkarabildi. I Phone 13 kullanıcılarının sürüm yükselteceğini ya da yükseltmeye değer bir şey bulacağını pek düşünmüyorum. Zaten bu konu hakkında Eve Jobs bile dalga geçmişken... Cihaz I Phone 14 değil de 13.1 gibi olmuş sanırım.

Bence tasarımsal olarak s22 adından söz ettirdi.Hala bana göre çıkan telefonlar arasında s10-20-22 iyi seriler.

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
Bence tasarımsal olarak s22 adından söz ettirdi.Hala bana göre çıkan telefonlar arasında s10-20-22 iyi seriler.
Evet hocam tasarım olarak ve zoom performansı olarak insanları baya cezbediyor ama benim gözüme S21 serisi daha güzel geliyordu arka kamera çıkıntısı çok iyi duruyordu.

POVAC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 Plus
Konular
24
Evet hocam tasarım olarak ve zoom performansı olarak insanları baya cezbediyor ama benim gözüme S21 serisi daha güzel geliyordu arka kamera çıkıntısı çok iyi duruyordu.

S22 tasarımsal olarak daha iyi ama malum ekonomik şartlar elim rahatlasın s21 fe almayı düşünüyorum

ShanSheyyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
12
benim aklıma takılan ıphone düşük pixelde ama kaliteli mercekler ile çok kaliteli resimler çekiyordu ve bu kaliteli resimlerin boyutu düşük olduğu için instagram resimde boyut küçültmesine gitmeden yüklenmesine izin veriyordu doğal olarak ıphoneden atılan fotolar çok kaliteli duruyor.Şimdi 14 pro max da 48 mp lik bir kamera var düzgün ayarlar ile çekilen fotoların boyutu tahminimce 25-35 mb arası olacak bu fotolar instaya yüklendiğinde insta mecbur boyut küçültmesine gidecek doğal olarak kalite kaybı ortaya çıkacak.Apple sosyal medya da en iyi cihaz olma serüvenini nasıl sürdürecek

POVAC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 Plus
Konular
24
O da çok güzel Allah daha iyilerini nasip etsin.

Asıl iş telefonu almak değil kablosuz şarj almak.Telefonun yanından adaptör ve kulaklık çıkmıyor.Almışken kaliteli bir tane kablosuz şarj cihazı almak lazım oda bin liradan başlıyor.Kulaklık normalde kullanan birisi değilim ama uzun yolculuklarda falan iyi oluyor iyi bir kulaklıkta o fiyat civarı desek telefon şimdiden 15 bin üstü oldu.Teknoloji zengin işi :)

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
Asıl iş telefonu almak değil kablosuz şarj almak.Telefonun yanından adaptör ve kulaklık çıkmıyor.Almışken kaliteli bir tane kablosuz şarj cihazı almak lazım oda bin liradan başlıyor.Kulaklık normalde kullanan birisi değilim ama uzun yolculuklarda falan iyi oluyor iyi bir kulaklıkta o fiyat civarı desek telefon şimdiden 15 bin üstü oldu.Teknoloji zengin işi :)
Aynen öyle ihtiyaçlarımız lüks olmuş. 😊

delavega66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Oneplus 11
Meslek
Yazılım uzmanı
Konular
9

Açıkçası kablosuz şarjın, kablolu şarjdan daha iyi olduğunu düşünmüyorum.. Telefonu kablolu şarja taktığında kullanmaya devam edebilirsin ama kablosuz şarj standından telefonu kaldırdığın an şarj olmayacağı için kullanamayacaksın.. Bu bana çok mantıksız geliyo :)

POVAC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 Plus
Konular
24
Açıkçası kablosuz şarjın, kablolu şarjdan daha iyi olduğunu düşünmüyorum.. Telefonu kablolu şarja taktığında kullanmaya devam edebilirsin ama kablosuz şarj standından telefonu kaldırdığın an şarj olmayacağı için kullanamayacaksın.. Bu bana çok mantıksız geliyo :)

Zaten iyi olduğu için almıyorum ben.İşten eve gelince masaya koyacağıma oraya koyarım hem stand olur hemde şarj.6 da işten geliyorum herhalde akşam 11e kadar full olmuş olur :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde ben kablodan bıktım artık devamlı yıpranıyor telefonun şarj girişide öyle çıkart tak yapa yapa mahfoldu benim şuanki telefonun şarj aleti.

Üst Alt