- Adım
- M. Mustafa
- Cihazım
- Xiaomi 13T
- Meslek
- Ofis Sorumlusu
- Konular
- 191
Öncelikle geçmiş olsun hocam. Umarım sizi uzun bir süre memnun eder 11 Pro. Ancak sizin bir hatanız var Android cihaza geçerken. Hatanız, Android'e geçmek değil de; her sene amiral gemisi cihaz çıkartan Apple'dan, Xiaomi'nin orta seviye cihazına geçmiş olmanız. 2 sene önceki amiral gemisi Android cihazlar, orta-üst segment Android cihazların çoğundan iyiyken sizin orta seviyeye girmeniz yanlış olmuş. En en en azından orta-üst segment bir cihaz almanız gerekiyordu veya 1-2 senelik amiral gemisi Android telefona.Arkadaşlar tekrardan merhaba.
Hayal kırıklığı ve kanser geçen 1,5 ay… Yanlış anlaşılmasın Redmi Note 9S gerçekten çok güzel cihaz lakin ben senelerce iOs kullandıktan sonra ve Android alalı 1,5 ay olmasına rağmen alışamadım. Bugün itibari ile kıyıp paraya iPhone 11 Pro aldım. Tekrardan Jailbreak’li iOs’a geri dönüş gerçekleştiriyorum. Herhalde bir daha Android’e geri dönüş yapmayacağım.
Kısacası kötü bir deneyim oldu. Android’i 4 de bırakmama rağmen ve Android 10 olmasına rağmen hala aynı Android. 2012’de aldığım hatayı bile aldım.
Bu kısa serüvende ara ara forumdan yardım istedim sağ olsun arkadaşlar hiçbir zaman desteklerini esirgemediler bundan dolayı herkese teşekkür ederim.
Günleriniz güzel olsun![]()
Yine de olmuşa denecek söz yok artık. Hayırlı olsun yeni telefonunuz.