Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kesinlikle, bir android kullanici olarak (Redmi Note 7) evet pahali ama sana sunduklari buna deger dyor en basit ornek vermem gerekirse.
İphone X = oled Ekran - Ekran PPİ Degeri- 6 Elementli Lens - Kontrast Orani ve ios un akiciligi.Yegenimde iphone x var portre modunda cekilen fotograflar resmen prof makina ile cekilmis sanki.Bendeki kameranin cekdigi resimler bildigin cop onun yaninda.Sanki dyersin Tost makinasiyla cekmisim.İmkanim olsun Elbette iphone alirim.
Xiaominin 150-180 dolarlık cihazını iphone x ile mi karşılaştırıyosun apple markasına 700-800 dolar verip androidin ucuz telefonlarıyla karşılaştırıyolar herkesin yanlışı bu bence. mi 10-11 alıp herhangi bi iphone modeli ile karşılaştırabilirsiniz.
Xiaominin 150-180 dolarlık cihazını iphone x ile mi karşılaştırıyosun apple markasına 700-800 dolar verip androidin ucuz telefonlarıyla karşılaştırıyolar herkesin yanlışı bu bence. mi 10-11 alıp herhangi bi iphone modeli ile karşılaştırabilirsiniz.
Valla androidin kralida gelse Bi iphone etmez.Yazilimi sade akici .ios un ozelligi daha az ram ile dahi androidden cok daha basarili olmasi Kisa ve net.Elimde android telefon ola ola bunu soyluyorum.Android gereksiz sisirilmis yazilim copudur.İphone un kendu gbi yazilimida minimal.Hersey sade anlasilir.Eminim iphone a android yukleseydik iphone dahi cop olurdu.İos isletim sisteminin guzelligi burada ortaya ckiyor sen ne dersen bos benim icin.Android yuklu her telefon cop.
Kesinlikle, bir android kullanici olarak (Redmi Note 7) evet pahali ama sana sunduklari buna deger dyor en basit ornek vermem gerekirse.
İphone X = oled Ekran - Ekran PPİ Degeri- 6 Elementli Lens - Kontrast Orani ve ios un akiciligi.Yegenimde iphone x var portre modunda cekilen fotograflar resmen prof makina ile cekilmis sanki.Bendeki kameranin cekdigi resimler bildigin cop onun yaninda.Sanki dyersin Tost makinasiyla cekmisim.İmkanim olsun Elbette iphone alirim.
Siz Leon cupra ile golf 1.6 102ps kıyaslıyorsunuz.iphone x muadili mi 8. Evet iPhone x e kadar android ios tan gerideydi hız ve stabilitede. Stabilite her ne kadar tartışılabilir olsada hız ve kamerada Xiaomi mi 8 ve üstü amiral gemi modelleri ile iPhone muadillerine eziyor. Kesin bilgi.
Valla androidin kralida gelse Bi iphone etmez.Yazilimi sade akici .ios un ozelligi daha az ram ile dahi androidden cok daha basarili olmasi Kisa ve net.Elimde android telefon ola ola bunu soyluyorum.Android gereksiz sisirilmis yazilim copudur.İphone un kendu gbi yazilimida minimal.Hersey sade anlasilir.Eminim iphone a android yukleseydik iphone dahi cop olurdu.İos isletim sisteminin guzelligi burada ortaya ckiyor sen ne dersen bos benim icin.Android yuklu her telefon cop.
En büyük sorunda şu, Android çöp diyen arkadaşların kullandıkları telefonlar 100-200 dolarlık telefonlar yani kısacası alt-orta sınıf telefonlar. Apple her sene sadece amiral gemisi telefonlar çıkardığı için zannediyorlarki Android dünyası o 100-200 dolarlık telefonlardan ibaret. İnstagram ve sosyal medyaya gelince, tamamen bu uygulamaların Androidler üzerine düşmemesi, düşememesi. Her sene İos kullanan 5-6 cihaz çıkarken, Android kullanan yüzlerce cihaz piyasaya çıkıyor hepsininde birbirinden farklı donanım kombinasyonuyla geldiğini düşünürsek gayet normaldir sosyal medya uygulamalarının Android üzerine düşememesi. Ek olarak Samsung instagram ile bir iş ortaklığı yaptı, instagramı kendi cihazları için kendi şirketlerinde optimize edip instagrama gönderiyorlarmış. Buna rağmen hala bir ios sosyal medya kalitesine ulaşamıyoruz uygulama içinden çekilen görüntülerde. Tavsiye olarakta kendi kameranızdan çekip modlu bir instagram ile yüklediğinizde kayıp yaşamıyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İos tema kullanıyorum bende severim ios'u ama 3500 liraya poco f2 proyla aldığım performansı imkanlarım kısıtlı olduğu için 10bin+ bir ücrete almak istemiyorum. Yoksa ios bir tık önde benim gönlümde
Android telefonlar çöp ise siz neden bir çöp taşıyorsunuz kullanıyorsunuz Kulağınıza değiriyorsunuz ??? Tüm İphone telefonlarda ios var zaten illa ki son model şart değil elinizdeki cihazı satın hangi İphone modele bütçe çıksa onu alın rahatınıza bakın. En azından Bir çöp Android kullanmamış olursunuz.
crazy_g
Hocam burdan yazayım.
Google da instapro geliştirici seçenekleri diye aratırsanız modlu instagramların geliştirici seçeneklerindeki ayarları paylaşan herhangi bir siteden gösterilen ayarları yapabilirsiniz