Yardım iOS yükleme

suleymane847

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Mİ A3
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.0.3.0
Telefon Modeli
Mi A3
Bootloader Kilidi
Açık
Telefona bir şekil de iOS 14 yüklemek mümkün mü? Ne şekilde yüklenebilir...

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Maalesef ki Android kullanıcıları kabul edemese de, iOS işletim sistemi optimizasyon ve akıcılık konusunda Android'ten çok daha iyi. Kamera yazılımını işin içine katmıyorum bile.
İos belli cihazlar icin optimize ediliyor. Stok android lerin iostan geri kalır yanı yok stabilite konusunda. Tutupta dandik miui arayüzüyle kiyaslama.

Oyla:

anilvuraal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi Note 10P
Meslek
Web Tasarım
Konular
19
İos belli cihazlar icin optimize ediliyor. Stok android lerin iostan geri kalır yanı yok stabilite konusunda. Tutupta dandik miui arayüzüyle kiyaslama.
Google Pixel dışında saf android'i hakkıyla kullanabilen hangi firma var? Android'in iOS'a kafa tutabileceği tek telefonlar şuan Google Pixel cihazları.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca iOS belli cihazlar için optimize edilmiyor hepsinde optimize. Influencer bir insan Android telefon kullanmaz, çünkü sosyal medyada video,fotoğraf paylaşımlarında kayıp yaşamak istemez. iPhone 6s şuan bile hâlâ Redmi Note 8,9'dan daha iyi fotoğraflar paylaşıyor sosyal medyada.

Oyla:

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Google Pixel dışında saf android'i hakkıyla kullanabilen hangi firma var? Android'in iOS'a kafa tutabileceği tek telefonlar şuan Google Pixel cihazları.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca iOS belli cihazlar için optimize edilmiyor hepsinde optimize. Influencer bir insan Android telefon kullanmaz, çünkü sosyal medyada video,fotoğraf paylaşımlarında kayıp yaşamak istemez. iPhone 6s şuan bile hâlâ Redmi Note 8,9'dan daha iyi fotoğraflar paylaşıyor sosyal medyada.
Arayüzü kötü olan firmalar ile cihazları kiyaslayamazsın. Bu cihazların suçu degil. OnePlus kullanırsan stabiliteye doyarsın pixele gerek kalmaz. Bende note 8 pro var gcam ile iphone 8 plustan iyi foto çekiyorum. İos hatasız degil belliki kullanmadiniz hic. Her sürümde forumlar nasil hatalar oluştugunu söyleyen insanlarla dolu.

Oyla:

anilvuraal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi Note 10P
Meslek
Web Tasarım
Konular
19
Arayüzü kötü olan firmalar ile cihazları kiyaslayamazsın. Bu cihazların suçu degil. OnePlus kullanırsan stabiliteye doyarsın pixele gerek kalmaz. Bende note 8 pro var gcam ile iphone 8 plustan iyi foto çekiyorum. İos hatasız degil belliki kullanmadiniz hic. Her sürümde forumlar nasil hatalar oluştugunu söyleyen insanlarla dolu.
Hata olmayacak diye birşey yok zaten ben onu iddia etmedim ki. iPhone 8 Plus'tan da fotoğraf çekiyor olabilirsiniz. Siz bence dediğimi anlayamadınız. iOS cihazlar kayıp vermeden fotoğrafları, videoları Instagram, Facebook vs platformlara atabiliyor. Gece Redmi Note 8 ile çektiğim bir videoyu Instagram'da paylaşmak istiyorum ve donuyor. iPhone 6s cihazımla aynı yer, aynı ışıkla videoyu çekip atıyorum kayıpsız, donmasız paylaşıyorum. iOS çok daha stabil bir işletim sistemi dilerseniz kabul etmeyin ne diyeyim :)

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocalarım konu dışına çıkmayalım lütfen :)

Oyla:

bebahce1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
M2007J3SG
Konular
1
O influencer midir nedir onlar sırf aynanın karşısında foto çekip hayvan gibi marka göstererek story atmak için iPhone kullanıyor bence.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Telefona bir şekil de iOS 14 yüklemek mümkün mü? Ne şekilde yüklenebilir...
Sizin sorunuzun cevabı resmi olarak yükleyemezsiniz, bir ara gm için port rom vardı sizde bulursanız deneyebilirsiniz.

Oyla:

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Tema tema tema, iyi etkisi oluyor ama, hatta launcher falan da kullanılabilir.

Oyla:
Üst Alt