Tema IOS Temaya devam...

se7en

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gurkan
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
2
Tema bir süre sonra varsayılan oluyor. Miui'da desinger'ım, hesabım var, 3. parti temalar kullanıyorum herhangi bir sorun yok. Ancak Xposed kullanmıyorum bir tek ifont modülü çalışıyor, font yükleyebiliyorum. Kullandığım rom Global Stabil.

Bir de tavsiyede bulunmak istiyorum. Kilit ekranı çok hoş, en iyi ios kilit ekranı desem abartmış olmam. Lakin bildirim geldiğinde ekranın uyanması daha güzel oluyor. Bunu düzeltme imkanınız olur mu?

Teşekkürler.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Tema bir süre sonra varsayılan oluyor. Miui'da desinger'ım, hesabım var, 3. parti temalar kullanıyorum herhangi bir sorun yok. Ancak Xposed kullanmıyorum bir tek ifont modülü çalışıyor, font yükleyebiliyorum. Kullandığım rom Global Stabil.

Bir de tavsiyede bulunmak istiyorum. Kilit ekranı çok hoş, en iyi ios kilit ekranı desem abartmış olmam. Lakin bildirim geldiğinde ekranın uyanması daha güzel oluyor. Bunu düzeltme imkanınız olur mu?

Teşekkürler.
Hocam Telefon hakkında bölümünden bir görüntü atabilir misin?

se7en

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gurkan
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
2

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-03-19-17-59-35-534_com.android.settings.png
    Screenshot_2017-03-19-17-59-35-534_com.android.settings.png
    140,3 KB · Görüntüleme: 47

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam aynı sıkıntıyı yaşayan bir arkadaş vardı, ifont modülü ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Şimdiye kadar bu gibi bir problem ile karşılaşmadım :)

ASLANBEY83

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Aslan
Cihazım
NOTE 3 PRO
Konular
0
Teşekkürler hocam ama bu temanın Türkçe rom ile alakası nedir anlamadım?
Temanın resimlerinde arayüzün Türkçe olduğunu görünce miui 8 in Türkçesinin yuklenebildiğini gördüm. Ona istinaden bilginiz var ise istifade etmek isterim. Teşekkürler

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

se7en

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gurkan
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
2
amet42 ifont modülü bir şekilde çalışıyor xposed olmamasına rağmen :) hatta kullandığım font San Francisco fontu yeni iPhone modellerinde kullanılan font. Rica etsem temayı fontsuz bir şekilde upload eder misiniz? Eğer ifont ile alakalı ise bu şekilde kullanabiliriz.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Temanın resimlerinde arayüzün Türkçe olduğunu görünce miui 8 in Türkçesinin yuklenebildiğini gördüm. Ona istinaden bilginiz var ise istifade etmek isterim. Teşekkürler

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Hocam kullandığınız telefon nedir acaba, telefon hakkında bölümünden bir ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
amet42 ifont modülü bir şekilde çalışıyor xposed olmamasına rağmen :) hatta kullandığım font San Francisco fontu yeni iPhone modellerinde kullanılan font. Rica etsem temayı fontsuz bir şekilde upload eder misiniz? Eğer ifont ile alakalı ise bu şekilde kullanabiliriz.
Hocam VSM hocamın paylaştığı alttaki temayı bir deneyin içinde font desteği yok. Eğer dediğiniz gibi ise bunda sorun olmayacaktır sanırım :)

https://forum.miuiturkiye.net/konu/lux-tema.11155/

ASLANBEY83

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Aslan
Cihazım
NOTE 3 PRO
Konular
0

Ekli dosyalar

• About Phone.jpeg
    About Phone.jpeg
    68,2 KB · Görüntüleme: 46

se7en

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gurkan
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
2
amet42 hocam, font desteği olan tüm temalar bende bir süre sonra varsayılan tema ile değişiyor. Font desteği olmayan tüm temalar da çok iyi çalışıyor :) fontu ben kendim ifont ile SF medium olarak değiştiriyorum. Tema içine font gömülü ise temayı kullanamıyorum. Miui varsayılan fontu ile bu temanızı yükleyebilsem hiçbir sorun olmayacaktır zannımca :)

Üst Alt