Bir anormallik var. İçe aktar diyince tekrar temalar ana sayfasına arıyor. Dosyayı gösterebilecegim herhangi bir alana yönlendirmiyorTemalardan içe aktar yapıp, uygula hocam.
Dışarıdan başka bir tema yükleyip dener misin hocamBir anormallik var. İçe aktar diyince tekrar temalar ana sayfasına arıyor. Dosyayı gösterebilecegim herhangi bir alana yönlendirmiyor
Hocam aşağıdaki linkte 36. mesajdan sonra yazılanları okursanız yapabilirsiniz.
https://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-theme-desinger-turkce-anlatim.10865/page-2
Aynen hocam el atar düzeltirim, buradan tekrar bilgi veririm hocamtema çok güzel olmuş kardeşim
eline sağlık
severek kullanıyorum
farkettiğim tek olumsuz yönü uygulama içinde iken arama geldiğinde sadece üst barda gözüküyor ya orası bayağı siyah görünüyor okunmuyor
düzeltilebilir mi ?
teşekkür ederimAynen hocam el atar düzeltirim, buradan tekrar bilgi veririm hocam![]()
Hocam sanırım kullandığınız rom, portlanmış durumda. Yani sizin telefon için yapılan orijinal dediğimiz rom değil. Bu yüzden belli bir süre sonra Varsayılan tema ya dönüş yapar. Eğer yapabilirseniz aşağıda ki linkte yararlanabilirsiniz.Miui v7 rom kullaniyorum baska tema yukledigim zaman belli bir zaman sonra kendi temasina donuyor wsmden hersey acik ifont falan sebebi nedir