- Adım
- tahsin
- Cihazım
- mıuı redmi 3
- Konular
- 14
Emeginize saglik nasil yukleyebilirizIOS tema sevenler buraya.
Farklı ve göze çok hoş görünen bir tema derledim.
Şarj konusunda cimri, akıcılık konusunda eli açıktır
Güle güle kullanmanız dileğiyle...
* Uygulama içinde iken arama geldiğinde, üst barda ki siyah görüntü düzeltildi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam aşağıdaki linke göz atabilirsinizDışarıdan tema yüklememe izin vermiyor. Ne yapabilirim. İçeri aktar yaptım ama temayı uygula yapamıyorum.
Teşekkür ederim hocam. Dosyayı indirip telefonun hafızasına atın, Temalar uygulamasına girin, Temalar yazan yere tıklayın ve aşağıda "İçe aktar" yazan yerden temayı gösterin ve uygulayın hepsi bu. Eğer "3.taraf temalar desteklenmiyor" diye bir uyarı çıkarsa aşağıdaki linkteki talimatları uygulayınEmeginize saglik nasil yukleyebiliriz
yükledikten sonra ekran resimlerini paylasirmisin bir zahmethocam hayırlı günler temanızdan çok memnunum sizden rica telefon aramasındaki menüyü iphone gibi yapabilirmisiniz birde türkçe klavye ekleyebilirmisiniz bu değişiklik olursa benim için yemede yanında yat olur .eğer uğraşmak istemiyorsanız canın sağolsun nasıl yapılır bana gösterirseniz ben çevirmek istiyorum SAYGILAR SUNARIM
Teşekkürler, mailin gelmesini bekliyorumHocam aşağıdaki linke göz atabilirsiniz
Tema - MIUI Theme Desinger Türkçe Anlatım | MIUI Türkiye Forumu