Tema IOS Confused (Yeni Düzenleme)

mehmetgollu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 5
Konular
4
Hocam öncelikle ellerinize sağlık bu güne kadar en beğendiğim tema çok güzel olmuş ancak benim şöyle bir problemim oldu ana simgelerde görüldüğü üzere telefon, mesajlar ve tarayıcı simgelerine gömülü olarak isimleri çıkıyor bunu nasıl engelleriz nasıl bir yol izlemeliyim. Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2018-01-09 at 15.54.38.jpeg
    WhatsApp Image 2018-01-09 at 15.54.38.jpeg
    58,7 KB · Görüntüleme: 67

taylan08

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taylan
Cihazım
Mİ5S 64
Meslek
öğrenci
Konular
19
Hocam elinize sağlık çok güzel bir tema olmuş hemen indirdim ve kullanıyorum ancak ses kısma veya açma tuşuna basınca açılan yer sanki kötü olmuş orjinal hali veya mesaj gelince gelen kutudan olsa daha iyi olurdu bence.elinize sağlık

Zaferksc78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sporcu
Konular
38
Hocam elinize sağlık çok güzel bir tema olmuş hemen indirdim ve kullanıyorum ancak ses kısma veya açma tuşuna basınca açılan yer sanki kötü olmuş orjinal hali veya mesaj gelince gelen kutudan olsa daha iyi olurdu bence.elinize sağlık
Teşekkür ederim hocam güle güle kullanın, yarın default olanı gömüp konu altında paylaşacağım Yes~~
[doublepost=1515531853,1515531614][/doublepost]
Hocam öncelikle ellerinize sağlık bu güne kadar en beğendiğim tema çok güzel olmuş ancak benim şöyle bir problemim oldu ana simgelerde görüldüğü üzere telefon, mesajlar ve tarayıcı simgelerine gömülü olarak isimleri çıkıyor bunu nasıl engelleriz nasıl bir yol izlemeliyim. Teşekkür ederim.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim güle güle kullanın..
İlk kez sizde rastladım bu soruna, hangi model cihaz kullanıyorsunuz ve hangisini indirdiniz 6x3 olanı mı?
Ve temayı kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi ya da o uygulama ikonlarını yukarı ana ekrana sürükleyin yerine başkalarını koyun bir de öyle deneyin ve son olarak cihazı yeniden başlatmayı deneyin..
Eğer sorun düzelmezse temanın hangi versiyonunu kurduğunuzu söyleyin tekrardan toplayıp mesaj altında paylaşırım.

Son düzenleme:

mehmetgollu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 5
Konular
4
Teşekkür ederim hocam güle güle kullanın, yarın default olanı gömüp konu altında paylaşacağım Yes~~
İlk kez sizde rastladım bu soruna, hangi model cihaz kullanıyorsunuz ve hangisini indirdiniz 6x3 olanı mı?
Ve temayı kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi ya da o uygulama ikonlarını yukarı ana ekrana sürükleyin yerine başkalarını koyun bir de öyle deneyin ve son olarak cihazı yeniden başlatmayı deneyin..
Eğer sorun düzelmezse temanın hangi versiyonunu kurduğunuzu söyleyin tekrardan toplayıp mesaj altında paylaşırım.

Hocam 6x3] Hiui Opal Font Gömülü Temayı kullandım ikonların yerini değiştirdim kaldırıp tekrar yükledim yeniden başlsttım ama olmadı telefonum mi5s 4/128

taylan08

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taylan
Cihazım
Mİ5S 64
Meslek
öğrenci
Konular
19
Sağolun hocam bekliyorum . gerçekten çok güzel olmuş tema
[doublepost=1515569819][/doublepost]Hocam bide hata gibi birşey buldum indirme falan yapınca yüzdesinin birazı altta kalıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-01-10-10-46-37-102_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-01-10-10-46-37-102_com.android.chrome.png
    355,3 KB · Görüntüleme: 60

mehmetgollu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 5
Konular
4
Hocam 6x3] Hiui Opal Font Gömülü Temayı kullandım ikonların yerini değiştirdim kaldırıp tekrar yükledim yeniden başlsttım ama olmadı telefonum mi5s 4/128

Birde Hesap Makinesi; Calculator olarak ingilizce gözüküyor.

ssleqendss

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Sarı
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
10
Hocam şuan yükledim gerçekten çok güzel bir tema ellerinize sağlık.

Ysfckr58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Andoid 7.1
Cihazım
Xianomi Redm
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hayırlı forumlar...
Çok uzun yazmayacağım kısa ve net geçeceğim..
Kendi yaptığım ve kullandığım temayı sizlerle paylaşmak istedim, saat widgeti forumda ki başka bir temadan alınma tema kısaca toplama bir temadır arkadaşlar..
Güle güle kullanınhi~~

Temada bazı düzeltme ve değişiklikler yapıldı..

Yapılan Son Değişiklikler:
*Ana ekran sayfa geçişlerine Blur efekti eklendi.
*İos App Store ikonu Play Store ikonu ile değiştirildi.

------------------------------------------------------------

*Yazı tipi temaya gömüldü.
*Bildirim paneli Türkçeleştirildi.
*Bildirim paneli simgeleri değiştirildi.
*Son kullanılan uygulamalar kısmı görünümü değiştirildi.

Not: Temayı ve hatalarını düzenleme de yardımlarını hiç bir zaman esirgemeyen Otto_man hocama teşekkür ediyorum.

Not: Ve yine yazı tipini temaya gömme konusunda yardımını esirgemeyen Haqanguven hocama teşekkür ediyorum.

[4x3] Default Font Tema Link:

[4x3] Hiui Opal Font Gömülü Tema Link:

Temanın 6x3 Bilirdim Panelli versiyonu da mevcuttur arkadaşlar, isteyen görselin altında ki linkten indirebilir..

[6x3] Default Font Tema Link:

[6x3] Hiui Opal Font Gömülü Tema Link:

(Dosya boyutu 30mb olduğu için Miuitürkiye foruma koyamadım)
Bildirim ekrani boyle olmuyir bene
Redmi 5 plus

Üst Alt