insanların tepkisini ölçmek kaç kişi istiyor kaç kişi gerek yok diyor diye sizin gibilerde pusuda bekliyor çıksada yüklesek diye. Ben bilerek bütün temaları türkçe yaptım ingilizce olsa daha global olurdu ama ben türkçeyi seçtim sizin gibilerde çıkıp eleştirdi bendede heves kalmadı işin doğrusu daha fazla bilgi istiyorsanız telegramdan yazın ordan daha önceki işlerimi yollayayım size
"sizin gibilerde pusuda bekliyor çıksada yüklesek diye " ifadeye ne gerek vardı, üzücü oldu maalesef turkbey kardeşim. bende dedim yükleyelim diye.
O kadar emeği sıkıntıyı anlıyorum bende çok uğraştım bir ara sabit olduğum zamanlar. Ama illa takılıyorsun bazı yerler olmuyor falan. filan zor bu işler bilirim.
Ancak madem bizim gibiler(yani bunu tüm kullanıcılar ister. denemeyi. nesi garip) hadi bu temaya da çökelim tarzında bir algı olmuş. Kimse sizi buna zorlamadı. Siz nabız ölçtünüz ki bu işe koyulmadan olmalı idi. Temaya emek verip bitirmişsiniz. yayınlarsam şu mudur bu mudur ne gerek var.
Ha siz bu kadar emekten sonra hala bir taraflarını beğenmeyen çıkacak eleştirecekler açısından diyorsanız. O da çıkar. Tabi bunu iyi niyetli de yapan olur kötü niyetli de. Bu herkesin özü ile ilgili. Şayet maddi bir beklentiniz yok ise yaradılan bilmez ise Yaradan bunu bilir, mükafat alınır. Yani free eylemler hep böyledir.
Yok farklı düşünüyorsanız en iyisi siz bunu hiç yayınlamayın güzel güzel kendiniz kullanın. Sorun biter. Ben önceden indirdiğim dosyayı da siliyorum yani kullanmayacağım emek sömürmüş gibi olmamak için. Tekrar Teşekkürler. Emek değerlidir.