Mi9t hocam ayrıca bunu özellik olarak mı yaptınız bilmiyorum ama ekran kaydedici simgesi biraz büyük ve sanki arka ekranı biraz daha bulanık yapılsa kilit ekranındaki gibi bence çok daha güzek olur
Hallederim hocam gozden kacmisResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Buradaki baloncuklar düz beyaz nasıl düzeltebilirim
Telefon (Max3 miuipro rom)
Anladım hocam teşekkürler ellerinize sağlıkGördum hocam duzeltirim blur bende xposed yuklu ondan blur seviyesi dusuk sizde sistemde blur nasil ise oyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hallederim hocam gozden kacmis
Android seçili. Whatsapptan mesaj gelince kilit ekranına tek mi düşüyor sizde?Hiç öyle bir durum yok. Ne tema içinde ne de kilit ekranında üç bildirim gelmiyor. Ancak sizin bildirim türünde "MIUI" seçiliyse ondan olabilir.
Bildirim icerigini gizlediginiz zaman 3lü düsüyor gizlemezseniz tek tek düserAndroid seçili. Whatsapptan mesaj gelince kilit ekranına tek mi düşüyor sizde?
Öyle de gelen mesaj kabak gibi ortada. bize kilit ekranı özelleştirmesi yok anlaşılan. Xiaomi yazılımcıları sağ olsun bi bugı düzeltecek meziyetleri yok.Bildirim icerigini gizlediginiz zaman 3lü düsüyor gizlemezseniz tek tek düser
Tek düşüyor. Bildirim içeriği açık.Android seçili. Whatsapptan mesaj gelince kilit ekranına tek mi düşüyor sizde?
Bildirim içeriğini açmak istemediğim için bana uymuyor ne yazık ki.Tek düşüyor. Bildirim içeriği açık.
Dogru xiaomiden kaynakli temayla alakasi olmayan bir durum maalesef guvenlik uygulamasinda sknti varÖyle de gelen mesaj kabak gibi ortada. bize kilit ekranı özelleştirmesi yok anlaşılan. Xiaomi yazılımcıları sağ olsun bi bugı düzeltecek meziyetleri yok.