çok sağolun hocam beklemedeyizDuzelticem hocam ben genellikle batarya durumunu simgenin yaninda kullandigim icin dikkat etmedim
Eyvallah abi varmi sorun ?Bir ki denemeGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam selam bataryanın kaç kaldığını göremiyorduk renk ile ilgili düzeltme yapacaktınız ilgilenebıldınızmı acaba V2 finalMiui11 de H H+ LTE iconu ilk defa data ikonunun yaninda ilkler bizim isimiz
Evet bizde onu bekliyoruzHocam selam bataryanın kaç kaldığını göremiyorduk renk ile ilgili düzeltme yapacaktınız ilgilenebıldınızmı acaba V2 final
Hocam 7/24 burda degilim uzgunum eski linklerde bende yokKonuyu acan arkadastan hayir yok bize rica etsem eski surumlerin linki olan var mi
Maml kodlarina bakiyorum ekleyecek bisey oldugunda ekleyip yayinlayacagim. Sadece pil icin guncelleme yapmayim diyeHocam selam bataryanın kaç kaldığını göremiyorduk renk ile ilgili düzeltme yapacaktınız ilgilenebıldınızmı acaba V2 final