Tema iOS Alak1adarnya 11 with 3rd (Tr Dil )

• Konbuyu başlatan VSM
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 109
  • Görüntüleme 14K

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
Teknik olarak mümkün mü bilmyorum. Temaya dahil edilebilir mi veya harici olarak mtz ile vs çözülebilir mi?

Malum android marshmallow'dan sonra android nougat geldi ve nougat'ın klavyesinde çıkan emojiler bizim gibi hâlâ android marshmallow kullancıılarında dikdörtgen şeklinde gözüküyor. Unicode 8.0 mı 9.0 mı ne bi kodlama sistemiyle yazıldığı için android marshmallow kullanıcıları göremiyormuş. Buna da bi ayar çekilebilir mi? Ne dersiniz?

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
edit : şunu farkettim. ikonlarda bir karışıklık var sanıyorum. çünkü telefonu sessize alınca belirttiğim ikonlar (döndürme kapalı ve gps) çıkıyor. telefonun sesini açtığımda ilgili ikonlar kayboluyor.

Bu arada bir ricam daha olacak;

Su yukaridaki ekran dondurme ve gps isaretleri ayarlardan kapali olmasina ragmen cikiyor. Bu logolari yukaridaki menubar'dan kapatma sansimiz var midir?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Son düzenleme:

VSM

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VESİM
Cihazım
Mİ5 32 GB
Konular
64
Teknik olarak mümkün mü bilmyorum. Temaya dahil edilebilir mi veya harici olarak mtz ile vs çözülebilir mi?

Malum android marshmallow'dan sonra android nougat geldi ve nougat'ın klavyesinde çıkan emojiler bizim gibi hâlâ android marshmallow kullancıılarında dikdörtgen şeklinde gözüküyor. Unicode 8.0 mı 9.0 mı ne bi kodlama sistemiyle yazıldığı için android marshmallow kullanıcıları göremiyormuş. Buna da bi ayar çekilebilir mi? Ne dersiniz?

cihaınız rootlu ise
indirin istediğiniz işletim sisteminin emojisini kullanın

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
cihaınız rootlu ise
indirin istediğiniz işletim sisteminin emojisini kullanın

peki şunu sorayım; ben bu şekilde klavyeme ilgili emojileri entegre ettim. ama benim telefonum hâlâ marshmallow olduğundan dolayı bir ios kullanıcısının veya android nougat kullanıcısının x bir sayfada attığı emojiyi yine boş dikdörtgen şekliyle görmez miyim?

Gibi;

VSM

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VESİM
Cihazım
Mİ5 32 GB
Konular
64
peki şunu sorayım; ben bu şekilde klavyeme ilgili emojileri entegre ettim. ama benim telefonum hâlâ marshmallow olduğundan dolayı bir ios kullanıcısının veya android nougat kullanıcısının x bir sayfada attığı emojiyi yine boş dikdörtgen şekliyle görmez miyim?

Gibi;

ben sizin verdiğim uygulamayı kullanıyorum bana gelen ve diktörtgen bir emoji görmedim
sizin verdiğiniz emojiyi test etmek gerek

VSM

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VESİM
Cihazım
Mİ5 32 GB
Konular
64
edit : şunu farkettim. ikonlarda bir karışıklık var sanıyorum. çünkü telefonu sessize alınca belirttiğim ikonlar (döndürme kapalı ve gps) çıkıyor. telefonun sesini açtığımda ilgili ikonlar kayboluyor.

Bu arada bir ricam daha olacak;

Su yukaridaki ekran dondurme ve gps isaretleri ayarlardan kapali olmasina ragmen cikiyor. Bu logolari yukaridaki menubar'dan kapatma sansimiz var midir?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Tema yazılımı ile alakalı bir durum sessize alınca çıkan bildirimler bende de öyle

Maalesef güncelleme gelmeyecek

Medjerda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
??_?!_??
Cihazım
casper via 8
Konular
11