yarısını karşılıyorne kadar bir tutar karşıladığını sorabilirmiyim
millet artık bu pandemi kapsamında düzenli fatura içine internetide aldılar hani derlerya devlete para lazım işte bunuda fırsat bilerek altyapıdaki sorunlara bakmayıp milletin parasını soyuyorlar bütün operatörler milletde ilgilenmiyor internetim kesildi arıyorlar düzelteceğiz hiçbir çözüm yok güçlü türkiye yolunda battığımız adımlara bak hepsi yalan aşıda olduğu gibiMillenicom kullanıyorum ama altyapı Türk Telekom kesintiler oluyor ara sıra bazen komple gidiyor net ıp alamıyor modem yeniden başlatıyorum düzeliyor. Millenicom'a sorduğumda altyapı çalışmaları yapılabiliyor ekiplerce denildi ama işin doğrusu nedir bilmiyorum. Türkiye de internet erişim olaylarına aklım ermiyor benim kendi haline bıraktım artık yalan dolan çoğu şey.
630 olursa 400e kadar olurmu bişeyleryarısını karşılıyor
millet artık bu pandemi kapsamında düzenli fatura içine internetide aldılar hani derlerya devlete para lazım işte bunuda fırsat bilerek altyapıdaki sorunlara bakmayıp milletin parasını soyuyorlar bütün operatörler milletde ilgilenmiyor internetim kesildi arıyorlar düzelteceğiz hiçbir çözüm yok güçlü türkiye yolunda battığımız adımlara bak hepsi yalan aşıda olduğu gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
630 olursa 400e kadar olurmu bişeyler