Turknet harici hizmet sağlayıcılarına bakan birileri olarak milenicom tecrübelerini paylaşmanı sabırsızlıkla bekleyeceğiz ve tarife ücreti dışında başka bir ücret talep ediyorlar mı turknet gibi. Bu arada netspeed isminide sık sık duyar oldum. Kaliteli internet hizmeti veren taahhütsüz firmaların daha da yaygınlaşır umarım.
Tuknet kullanırken ileri seviye kullanıcı olduğum için sinan beyin de katıldığı bir toplantıya katılmıştım. Müşteri hizmetleri konusunda kesinlikle geri adım atmayacaklar, bunu biliyorum.
Ben turknet kullanırken ilk başlarda sorun yoktu. Sonraları sorunlar olmaya başladı. Kopmalar gibi. Hatta bir hafta sonu toplam iki gün internetsiz kaldığım oldu. Ben ileri seviye kullanıcı olduğum için ulaşabildiğim yerler var. Onlarla iletişime geçtiğimde büyük bir altyapı çalışması olduğunu öğrendim. Ancak bu işlem sırasında olaylar kontrollerinden çıkmış. Sonucu çok büyük fiyasko oldu. Yatırımlarına devam ediyorlar ancak bende bir belirsizlik oluştuğu için Millenicom'a geçtim. Geçiş yaparken ekstra ücret vs çıkmıyor. Bunlarla ilgil ayrıntılı bilgiyi aklınızda olan her soruyu müşteri hizmetleri yetkilisine sorun. Zorlayın. Her şeyi sorun onlara. Mail gönderin. Donanım haber sayfasında ki foruma üye olun ordan yetkilisine direk mesaj atın. Sonuç olarak taahhütlü olmadığı için memnun kalmazsanız diğer turknet yada netspeed e hemen geçin.