Merhaba hocam. Uzun yıllardır evde internet kullanıcısı olarak denemediğim sağlayıcı kalmadı diyebilirim.
ilk önceleri telekom varken (diğer sağlayıcılar yokken) mecbur kullanıyordum. Sonra diğer sağlayıcılar geldiler ancak onlarda da taahhüt vardı. Doping ADSL den tutunda hemen hemen hepsini bir sene taahhüt vererek kullanmışımdır. Son dönemde Türk net kullandım. Ancak onda da son zamanlarda yaşanan abuk kopma durumları ve kimseye ulaşamama durumundan dolayı vazgeçtim. Şu anda durumları nedir bilmiyorum ama hala müşteri hizmetleri namına ulaşabileceğiniz bir telefonları yok. Bir sıkıntı olduğunda sadece online destek açabiliyorsunuz. Şu anda ben Millenicom kullanıyorum. Bu servis sağlayıcıya da kendim abone oldum. Herhangi bir taahhüt yok. En güzel yönü de bu zaten. İstediğiniz zaman iptal edebiliyorsunuz. Benim oturduğum yerde alabileceğim maksimum hız 35mbit download. Zaten paketlerde de bu var. isteyene eğer altyapı destekliyorsa 100mbit hızda verebiliyorlar. Ayrıca Türknet de aynı şartları sağlayabiliyor. Yinede dediğim gibi ben müşteri hizmetleri ve ulaşılabilirlik açısından millenicom u tercih ettim. Sonuçta tüm sağlayıcılar Türk Telekom altyapısını kullanıyorlar. Uydunet heryerde yok olsa aslında en güzeli o. Yıllar yıllar önce döşenen alt yapı ile hala mükemmel internet bağlantısı sunabiliyorlar. Tabiki fiyatlar göreceli. Diğer Superonline ve Türkcell gibi kendi altyapısını yani gerçek fiberi döşeyebilen servis sağlayıcılar ise maalesef mahallelere falan yapmıyor bu hizmeti. FTTH yani Fiber to the home (eve kadar fiber) bağlantısını sitelere yada büyük iş yerleri gibi plazaların olduğu yerlere veriyorlar.
Eğer millenicom abonesi olmak isterseniz, benim size vereceğim kod ile beraber hem siz hemde ben bir ay ücretsiz kullanım sağlayabiliriz.
İndirim kodunu kullanmak için sitedeki numarayı aramayın. Siteden beni arayın diyerek numaranızı bırakın. Yetkili ve bilgili bir arkadaş sizi arayacaktır ona kodunuz olduğunu söyleyin. Eğer siz ararsanız home office çalışanlara bağlanıyor ve pek bişey bilmedikleri için kampayadan faydalandırmada sıkıntı yaşatıyorlar.
Eğer ilgilenirseniz kampanya kodum şu.
FC4FC293
08503330333 numarasını da arayabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
altyapı sorgusu yapabilirsiniz.