Rehber Integrity Box (Integrity Fix) ve Root Gizleme Rehberi

slymnguner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
süleyman
Cihazım
poco x6 pro
Konular
3
Tam emin olmamakla birlikte rom kaynakli olabilir benim cihaz sertifikali degil sadece basit intigrity ile kullaniyorum bi sorun olmadi hatta gaps bile yuklu degil sadece microg ve root var

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
28
Tam emin olmamakla birlikte rom kaynakli olabilir benim cihaz sertifikali degil sadece basit intigrity ile kullaniyorum bi sorun olmadi hatta gaps bile yuklu degil sadece microg ve root var
Boot spoofer yüklemeyi unutmuşum onu yapınca düzeldi Teşekkürler

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Konuya TEESimulator eklenmiştir Trickystore ayarları kaldırılmıştır çünkü bu modül trickystore ayarlarını otomatik yapmaktadır

tratakan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğrul Ataka
Cihazım
Xiaomi 17ProMax
Konular
0
17 pro Max EU rom ile root olsun veya olmasın Yapıkredi tarzı uygulamalara giremiyorum. api checker ile kontrol ettiğimde sadece basic(en üstteki) yeşil onaylı gözüküyor.

bu bahsedilen yöntemleri 17 serisinde deneyen, 3'ü de yeşil olan var mı? hangi yöntemi kullandınız?

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24
17 pro Max EU rom ile root olsun veya olmasın Yapıkredi tarzı uygulamalara giremiyorum. api checker ile kontrol ettiğimde sadece basic(en üstteki) yeşil onaylı gözüküyor.

bu bahsedilen yöntemleri 17 serisinde deneyen, 3'ü de yeşil olan var mı? hangi yöntemi kullandınız?
Banka uygulamaları integrity kontrol etmiyor genelde. Bootloader spoofer yükleyip deneyin. Lsposed modülüdür.

kuyuduzu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kuyuduzu
Cihazım
mi 9 se
Konular
0
aldığınız hataların, integrity konusu ile ilgisi var mı bilmiyorum.
alıntıladığınız mesajım 23 aralık tarihli. ama 30aralık tarihli integrity konusunda daha güncel olan tecrüm şurada:
ayrıca son sayfada Lucas.Rintaro, kacaksevgilim üyelerin yorumlarına bakarsak onların değindiği bootloader spoof konusu sizin işinze yarayabilir belki bir göz atın.

CPU

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cpu
Cihazım
POCO X6 Pro
Konular
3
Merhaba, Apatch kullanmaktayım. Meowdump ve Trickystore kurmama rağmen ne yazık ki checker üzerinde 3 ü de kırmızı x şeklinde oluyor.

Checker üzerinden tüm tikleri yeşil yapmak için ve Paycell ve Bonusflaş uygulamasında root sorunu yaşamamam için tam olarak ne kurmam gerekiyor ?

Siz değerli forum üyelerinin yardımcı olmasını rica ederim.

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Merhaba, Apatch kullanmaktayım. Meowdump ve Trickystore kurmama rağmen ne yazık ki checker üzerinde 3 ü de kırmızı x şeklinde oluyor.

Checker üzerinden tüm tikleri yeşil yapmak için ve Paycell ve Bonusflaş uygulamasında root sorunu yaşamamam için tam olarak ne kurmam gerekiyor ?

Siz değerli forum üyelerinin yardımcı olmasını rica ederim.
konudaki Yurikey Manager dosyasını deneyin konudaki adımları takip ederek.

CPU

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cpu
Cihazım
POCO X6 Pro
Konular
3
konudaki Yurikey Manager dosyasını deneyin konudaki adımları takip ederek.
Değişen bir şey olmadı sadece device integritye tik geldi . Bir imza için 4 farklı şey kurduruyorsunuz her biri ne işe yarıyor?
Ayrıca kurulan modüllere girerek ekstra bir ayar yapmaya gerek var mı belirtilmemiş.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-03-14-16-18-25-726_gr.nikolasspyr.integritycheck.jpg
    Screenshot_2026-03-14-16-18-25-726_gr.nikolasspyr.integritycheck.jpg
    151 KB · Görüntüleme: 4

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Değişen bir şey olmadı sadece device integritye tik geldi . Bir imza için 4 farklı şey kurduruyorsunuz her biri ne işe yarıyor?
Ayrıca kurulan modüllere girerek ekstra bir ayar yapmaya gerek var mı belirtilmemiş.
Miui tabanlı romlarda integrity geçmek eziyet. Trickey Store ve Trickey addon kurduktan sonra TEESimulator kurduysanız genelde otomatik seçiyor ama eğer seçmediyse apatch modüller kısmındanTEESimulator üzerine gelip oradaki listelenen uygulamaları seçebilirsiniz seçtikten sonra kaydetmeyi unutmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca konudaki moduller kurulurken zaten otomatik ayar yapıyor konuda ne yapılacağını da anlatıyorum TEESimulator adımına bir kaç ekleme daha yaptım.

Son düzenleme:
Üst Alt