çok teşekkürler.
play integrity checker'da 3 yeşil tiki gördüm; sıkıntı yaşamamak adına tekrar 'check' tuşuna basmayacağım.
benden sonra gelip benim gibi konuya tam hakim olmayanlara faydası olur diye sürecimi özet geçeyim:
apatch ile root atmıştım ben.
mi 11 ultra telefonum var, evolution x romu yüklü. miscellaneous menüsünden spoofing / play integrity ile ilgili her şeyi devredışı bıraktım.
-zygisk assistant, rezygisk, zygisk lsposed yüklü (bunları başka amaçlarla zaten yüklemiştim, hangisi play integrity içni zorunlu veya değil hatırlamıyorum)
-play integrity fork yükledim.
-tricky store, tricky addon yükledim.
-ilk sayfadaki 1. ve 2. yöntem işe yaramadı. 3. yöntem için MeowDump dosyasını github'tan indirdim.
-apatch içinde MeowDump için 'action'a tıkladım!!!
--ardından yine MeowDump'a open deyip tricky store kısmında 'update' tıkladım.
--play integrity fix kısmında 'pif setting' seçip orada 'spoof building, spoof props, force strong seçenekleri zaten aktif olmasına rağmen pasif yapıp tekardan aktif yaptım. (bu adımın bir faydası oldu mu bilmiyorum. gittiğim yol doğru mu onu da bilmiyorum.)
ancak günün sonunda hedefime ulaştığım için şimdilik kurcalamama kararı aldım.
apatch içinde yaptığım işlem reboot istediğinde her seferinde reboot ettim (üst üste reboot isteyen seçeneklerde sistem çökmesinden endişe ediyorum).
son olarak, telefonum bazı reboot'larda mi logosunda takılı kaldığında endişe ettim ama güç tuşundan zorla kapatınca düzeldi.