Rehber Integrity Box (Integrity Fix) ve Root Gizleme Rehberi

tryigit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
7
Valid keybox bulamadım.
Bulsam da sürekli banlaniyor diyorlar. Sürekli bunu yenilemek mi gerekecek?
tryigit.dev/keybox
Geçerli Keybox'lar bu sitede paylaşılıp güncelleniyor. Otomatik ban kontrol sistemi falan var, telegram'a bildirim gönderiyor. Konudaki meowdump yuri vs ise kredi vermeden paylaşım yapan Endonezyalı/Hintli kanallar

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24
tryigit.dev/keybox
Geçerli Keybox'lar bu sitede paylaşılıp güncelleniyor. Otomatik ban kontrol sistemi falan var, telegram'a bildirim gönderiyor. Konudaki meowdump yuri vs ise kredi vermeden paylaşım yapan Endonezyalı/Hintli kanallar
Meowdump'ın hırsız dediği yiğit sen misin hocam :)

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
57
tryigit.dev/keybox
Nasıl ekliyoruz hocam bunu

Trickystore ve meowdump sadece kurulu set valid keybox butonuna tıklamama rağmen olmuyor

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Nasıl ekliyoruz hocam bunu

Trickystore ve meowdump sadece kurulu set valid keybox butonuna tıklamama rağmen olmuyor
yuri key kurun ve yeniden başlatın ardından modüller kısmından yurikey modülünü çalıştırın

Ersin Sarı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ersin Sarı
Cihazım
Mi 11 ultra
Konular
0
çok teşekkürler.
play integrity checker'da 3 yeşil tiki gördüm; sıkıntı yaşamamak adına tekrar 'check' tuşuna basmayacağım.
benden sonra gelip benim gibi konuya tam hakim olmayanlara faydası olur diye sürecimi özet geçeyim:
apatch ile root atmıştım ben.
mi 11 ultra telefonum var, evolution x romu yüklü. miscellaneous menüsünden spoofing / play integrity ile ilgili her şeyi devredışı bıraktım.
-zygisk assistant, rezygisk, zygisk lsposed yüklü (bunları başka amaçlarla zaten yüklemiştim, hangisi play integrity içni zorunlu veya değil hatırlamıyorum)
-play integrity fork yükledim.
-tricky store, tricky addon yükledim.
-ilk sayfadaki 1. ve 2. yöntem işe yaramadı. 3. yöntem için MeowDump dosyasını github'tan indirdim.
-apatch içinde MeowDump için 'action'a tıkladım!!!
--ardından yine MeowDump'a open deyip tricky store kısmında 'update' tıkladım.
--play integrity fix kısmında 'pif setting' seçip orada 'spoof building, spoof props, force strong seçenekleri zaten aktif olmasına rağmen pasif yapıp tekardan aktif yaptım. (bu adımın bir faydası oldu mu bilmiyorum. gittiğim yol doğru mu onu da bilmiyorum.)

ancak günün sonunda hedefime ulaştığım için şimdilik kurcalamama kararı aldım.
apatch içinde yaptığım işlem reboot istediğinde her seferinde reboot ettim (üst üste reboot isteyen seçeneklerde sistem çökmesinden endişe ediyorum).
son olarak, telefonum bazı reboot'larda mi logosunda takılı kaldığında endişe ettim ama güç tuşundan zorla kapatınca düzeldi.
Ya kardeşim 2 gündür kafayı yiyecem bendede mi 11 ultra var play storeden atıyor eu rom yüklü 1aydır bunu sineye çektik telefona leica falan yüklemiştim 3gün öncede yotube vanced yükledim ondan sonra hangi zip dosyası etkilediyse integrity basic yada gerekli hangi uygulama vardı bilmiyorum ortalığı karıştırdı whatsap bildirimleri gelmediğini farkettim üstüne telegramda aynı şekilde wifide çalışıyorlar mobil veride çalışmıyorlar whatsap uygulamasına giriş yaparsam mobil veride o zaman bildirim geliyor ama tuş kilitlendi 3 dakika geçti bildirim gelmiyor daha telefona resette attım olmadı herhalde numaramı Kara listeye aldılar. Varmı önerebileceğiniz yapmam gereken birşey şimdiden teşekkür ederim.

Üst Alt