Çözüldü İnstagram kamera sorunu

regedit1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
RECEP
Cihazım
Mİ 7
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3.10
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar. 2 haftadır instagramda görüntülü konuşma başlattığımda kamera üzerinde çizgi var (kapalı) açmayı denesemde açmıyor.
Açmayı denediğimde kamerayı çevir simgesinin aktif olduğunu gördüm. Kamera açma ve çevirmeye aynı anda bastığımda arka kamera devreye giriyor ancak ön kameraya geç dediğimde çalışmıyor. Telefon redmi note 7. Uygulama verilerini silip kaldırıp kurdum ama düzelmedi. Daha önce sorun yoktu.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

regedit1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
RECEP
Cihazım
Mİ 7
Konular
3
Up
Sorun devam etmekte çözüm bula bilen oldu mu acaba

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Aysiracagrim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aysira
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Bendede aynı sorun var dünden itibaren hala geçmedi sürüm guncelledim ama hala ayni

Oyla:

regedit1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
RECEP
Cihazım
Mİ 7
Konular
3
Şuan hiçbir hesaptan arama yapılmıyor. Sorun telefonda olduğu netleşti ama halen çözüm yok arkadaşlar

Oyla:

regedit1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
RECEP
Cihazım
Mİ 7
Konular
3
CraweL ile yaptığım mesajlaşmdan sonra instAero ile sorun düzeliyor ve kullanıcıya birçok kolaylık sağlıyor.
Uygulama forum içerisinde mevcut. Bilgilerinize
Yardım ve ilgisi için CraweL teşekkürler

Oyla:

ykaptan41

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
Redmi note7
Konular
2
Şuan hiçbir hesaptan arama yapılmıyor. Sorun telefonda olduğu netleşti ama halen çözüm yok arkadaşlar

redmi note 7 aynı sorun bende de başladı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar. 2 haftadır instagramda görüntülü konuşma başlattığımda kamera üzerinde çizgi var (kapalı) açmayı denesemde açmıyor.
Açmayı denediğimde kamerayı çevir simgesinin aktif olduğunu gördüm. Kamera açma ve çevirmeye aynı anda bastığımda arka kamera devreye giriyor ancak ön kameraya geç dediğimde çalışmıyor. Telefon redmi note 7. Uygulama verilerini silip kaldırıp kurdum ama düzelmedi. Daha önce sorun yoktu.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
arkadaşlar aynı sorun bende de vardı ben mevcut uygulamanın tüm verileriniz temizleyerek kaldırıp eski sürümü kurdum Instagram 117.0.0.28.123 apk sorun düzeldi mevcut uygulamayı kaldırmadan redmi note 7 için ayarlar-uygulamalar-uygulamaları yönet-instagram-verileri temizle-tüm verileri temizle yaptım sonra kaldırdım ve yukarda belirttiğim sürümü yükledim sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Oyla:

ykaptan41

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
Redmi note7
Konular
2
Aynı sorun bende de var. Çözüm bulundu mu?
arkadaşlar aynı sorun bende de vardı ben mevcut uygulamanın tüm verileriniz temizleyerek kaldırıp eski sürümü kurdum Instagram 117.0.0.28.123 apk sorun düzeldi mevcut uygulamayı kaldırmadan redmi note 7 için ayarlar-uygulamalar-uygulamaları yönet-instagram-verileri temizle-tüm verileri temizle yaptım sonra kaldırdım ve yukarda belirttiğim sürümü yükledim sorun çözüldü

Oyla:

regedit1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
RECEP
Cihazım
Mİ 7
Konular
3
arkadaşlar aynı sorun bende de vardı ben mevcut uygulamanın tüm verileriniz temizleyerek kaldırıp eski sürümü kurdum Instagram 117.0.0.28.123 apk sorun düzeldi mevcut uygulamayı kaldırmadan redmi note 7 için ayarlar-uygulamalar-uygulamaları yönet-instagram-verileri temizle-tüm verileri temizle yaptım sonra kaldırdım ve yukarda belirttiğim sürümü yükledim sorun çözüldü
Link alabilir miyiz

Oyla:

46apo46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah Kır
Cihazım
Red mi note 7
Konular
0
O şekilde sorun çözülüyor ama telefon tekrar güncelle me yapıp sorun tekrar geliyor

Oyla:
Üst Alt