Yardım Instagram hikayelerine attığım videolarda takılma sorunu

erhancyln

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
Xiaomi mi not10
Konular
2
Xiaomi mi note 10 telefon aldım ve aldığıma da pişman oldum gibi, aldığımda videolarda takılma sorunu vardı android 10 güncellemesi geldi o sorun kalktı fakat bu sefer kamera ilk açıldığında sonsuza tutmadan odak yapmama sorunu başladı. Ayrıca bugün de şöyle birşey farkettim çektiğim video gayet akıcı ve temizken Instagram hikayesine yüklemek istediğimde sanki 10fps çekilmiş gibi takılmalar oluyor. Fotoğrafçıyım ve böyle saçma sorunlarla karşılaşmak canımı sıktı. Bu sorunu yaşayan ve çözümünü bilen var mı acaba ? Miu sürümü 11.1.2 kararlı sürüm

erhancyln

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
Xiaomi mi not10
Konular
2
Hocam bu sorunu ben de geçen sene ablamın telefonunda görmüştüm, sürüm yanında kod var ülkelere göre ayrılmış onu yazar mısınız, birde bootloader kilidinin açık ise akşam haberleselim içine sönecek şekilde bı kurulum yapalım sana
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bu sorunu ben de geçen sene ablamın telefonunda görmüştüm, sürüm yanında kod var ülkelere göre ayrılmış onu yazar mısınız, birde bootloader kilidinin açık ise akşam haberleselim içine sönecek şekilde bı kurulum yapalım sana
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bootloader kilidinin açık olup olmadığını bilmiyorum netten baktım biraz ama epey karışık işler görünüyor kapalıysa açma işlemi :) en son 10 sene önce android kullandım o yüzden biraz uzağım bu tür bilgilere. Mıuı 12 de düzeliyor mu bu sorun bana hala gelmedi.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-08-13-11-55-41-320_com.android.settings~2.jpg
    Screenshot_2020-08-13-11-55-41-320_com.android.settings~2.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 5
Oyla:

bigoo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
YILDIRIM
Cihazım
mi 6
Konular
10
Hocam bootloader kilidinin açık olup olmadığını bilmiyorum netten baktım biraz ama epey karışık işler görünüyor kapalıysa açma işlemi :) en son 10 sene önce android kullandım o yüzden biraz uzağım bu tür bilgilere. Mıuı 12 de düzeliyor mu bu sorun bana hala gelmedi.
MIUI sürümü ile alakalı değil versiyonla alakalı, telefonu kapatıp açtığınızda en alt kısımda unlock yazıyor mu telefon daha kendine gelmeden siyah ekranken yazar, o işlemleri yapacağız. Kapalıysa bile gün alıp beraber açacağız

Oyla:

erhancyln

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
Xiaomi mi not10
Konular
2
Hocam bir sey sorucam.İzleyenler de videolarınızı kaliteli görebiliyor mu?Yoksa sadece siz mi öyle görüyorsunuz?Dener misiniz lütfen

Merhaba, mesajınızı yeni farkettim instaaero kullanıyorum iş görüyor, kendi yüklediğimi ben nasıl görüyorsam macbookta da ve diğer telefonlarda da aynı şekilde görebiliyorum. Hikayelerde videolar tam istediğim kalitede olmasa da normal Instagrama göre farketti baya fakat paylaşımlarda kalite ios kalitesinde herhangi bir sorun yok. Sadece instaaero güvenli mi onu bilemiyorum ama başka çare kalmamıştı :) Bu arada mi not 10 ile çektiğim bir videoyu kullandığım instaero ile paylaştım dün bakmak istersen link

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:
Üst Alt