Yardım Instagram hikayelerine attığım videolarda takılma sorunu

erhancyln

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
Xiaomi mi not10
Konular
2
Xiaomi mi note 10 telefon aldım ve aldığıma da pişman oldum gibi, aldığımda videolarda takılma sorunu vardı android 10 güncellemesi geldi o sorun kalktı fakat bu sefer kamera ilk açıldığında sonsuza tutmadan odak yapmama sorunu başladı. Ayrıca bugün de şöyle birşey farkettim çektiğim video gayet akıcı ve temizken Instagram hikayesine yüklemek istediğimde sanki 10fps çekilmiş gibi takılmalar oluyor. Fotoğrafçıyım ve böyle saçma sorunlarla karşılaşmak canımı sıktı. Bu sorunu yaşayan ve çözümünü bilen var mı acaba ? Miu sürümü 11.1.2 kararlı sürüm

erhancyln

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
Xiaomi mi not10
Konular
2
Çözüm bulunca bilgilendirir misiniz?

Çözüm bulamadım ve instander instaero falan hepsi hikaye, kalite düşük hepsinde. Google pixel 4 bu konuda daha sorunsuz sanırım onu almadığıma pişman oldum şuan :)

Oyla:

byersinx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
25
instaero kullanıyorum ve ayarlarda yüksek kaliteli hikaye aktif.ios kalitesinde paylaşım yapabiliyorum.

Oyla:

byersinx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
25
orjinal paket adı olan sürüm yani instagramı silip bunu kurmanız lazım

Oyla:

erhancyln

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
Xiaomi mi not10
Konular
2
orjinal paket adı olan sürüm yani instagramı silip bunu kurmanız lazım

Bu en iyi sonucu verdi yine bir ios kalitesi olmadı ama baya kullanılabilir bir hale geldi. 240p yerine 720p gibi birşey oldu sağolasın hocam :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu en iyi sonucu verdi yine bir ios kalitesi olmadı ama baya kullanılabilir bir hale geldi. 240p yerine 720p gibi birşey oldu sağolasın hocam :)

Bu arada düşük kalite problemi çözüldü fakat hala uzun videoları bölüp atmıyor sadece ilk 15 saniyesini yüklüyor

Oyla:

iskenderkebap

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
mi note 10 pro
Konular
18
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada düşük kalite problemi çözüldü fakat hala uzun videoları bölüp atmıyor sadece ilk 15 saniyesini yüklüyor
Hocam bir sey sorucam.İzleyenler de videolarınızı kaliteli görebiliyor mu?Yoksa sadece siz mi öyle görüyorsunuz?Dener misiniz lütfen

Oyla:

bigoo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
YILDIRIM
Cihazım
mi 6
Konular
10
Xiaomi mi note 10 telefon aldım ve aldığıma da pişman oldum gibi, aldığımda videolarda takılma sorunu vardı android 10 güncellemesi geldi o sorun kalktı fakat bu sefer kamera ilk açıldığında sonsuza tutmadan odak yapmama sorunu başladı. Ayrıca bugün de şöyle birşey farkettim çektiğim video gayet akıcı ve temizken Instagram hikayesine yüklemek istediğimde sanki 10fps çekilmiş gibi takılmalar oluyor. Fotoğrafçıyım ve böyle saçma sorunlarla karşılaşmak canımı sıktı. Bu sorunu yaşayan ve çözümünü bilen var mı acaba ? Miu sürümü 11.1.2 kararlı sürüm
Hocam bu sorunu ben de geçen sene ablamın telefonunda görmüştüm, sürüm yanında kod var ülkelere göre ayrılmış onu yazar mısınız, birde bootloader kilidinin açık ise akşam haberleselim içine sönecek şekilde bı kurulum yapalım sana
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt