Evet samsungdada iphoneye yakin cikiyor ama xiaomi cok uzak ikisinden de. Bende o anlasmalari duymustum keşke xiaomide yapsa boyle anlasmalarBu olay bilerek yapılmış birşey diye biliyorum. Android tarafında Samsungun özel anlaşması vardı yanlış hatırlamıyorsam. O cihazlarda düzgün çıkıyordu atılan fotoğraflar.
Miui 12 ye gectigimde yukleyip deneyecegim teşekkürlerŞİmdi söyle bir çözüm var google kameranın yeni sürümlerinde 7.3 ve sonrası için ayarlarda sosyal paylaşım özelliği bulunmakta buradan instagram stories secerek fotoğrafın orjinal kalitesinde paylaşıyor.
Denedim ve bence daha kaliteli atiyor fotografi simdilik cozum olarak kabul edilebilir ama iosun kalitesinden hala uzakÇektiğin fotoğrafı Google fotoğraflara yedekle. Google fotoğrafı sıkıştırıp boyutunu ve kalitesini gözle farkedilmeyecek kadar küçültür. Google sıkıştırmayı yaptıktan sonra instagrama fotoğrafınızı koyarsanız kalite kaybı olmayacaktır. Android telefonların megapiksel değerleri Çok yüksek olduğu için dosya boyutları da yüksek oluyor. Malum ios 12mp üstünü henüz görmeye başladı. İnstagram da seri arayüz için belirli mb üstü fotoları kendi kafasına göre sıkıştırıyor.
şimdi bu sorunada şöyle cevap vermek istiyorum android plartformunda 400 fazla marka ve bunlara ait bir sürün model var instagram geliştiricileri androd telefonların her bir modeli için ayrı ayrı stabilizasyon yapması gerekir ios cehpesinde az model olduğu için instagram geliştiricileri apple telefonlar için stabilizasyon sağlıyor malesef yani bu durum için yapacak birşey yok.Miui 12 ye gectigimde yukleyip deneyecegim teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Denedim ve bence daha kaliteli atiyor fotografi simdilik cozum olarak kabul edilebilir ama iosun kalitesinden hala uzak
fotoğraflık bir durum yok benceNeden resim yok konuyla alakal