Instagram için telefonu satıp üstüne koyup iPhone'a geçmeden önce aşağıdaki konulara bir göz at derim.Tam o surumdeyim şuan
Fotoğraf sizin için telefon değiştirecek kadar önemliyse geçin tabiki. Hem uzun yıllarda kullanırsınız.Ya zaten galeriden bakınca benim telefonum çok daha iyi çekiyor birde GCAM ile çektiğim için baya iyi ama instagrama atınca suluboyaya dönüyor fotoğraf sırf bunun için satacağım telefonu iphone 11 e geçmeyi düşünüyorum
Onlari denedim ama cozum yok son olarak xiaomi.eu 12.0.6 stabil surum yükleyecegim garantiyi bozacagim artık birde oyle denerimInstagram için telefonu satıp üstüne koyup iPhone'a geçmeden önce aşağıdaki konulara bir göz at derim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkonuyu açan arkadaş da aynı konudan müzdarip sanırım.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirmesajda AOSP GSI ROM'da bu sorun düzeltilmiş diyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirda Stock Kamera uygulamasında H.265 encoder'ı kullanmayı ve sonrasında Instagram'a yüklemeni denemeni söylüyor. En son Xiaomi.eu ROM'unu kullanıyormuş ve bu yaptığı şey sorunu çözmüş.
Bir başka telefonu ya kıracağım ya da satacağım diyen arkadaş ve sorununun çözüldüğünü söylediği mesaj burada.
Miui 12 deki pil sorunlari beri korkuttugu icin yüklemedim aslinda ama guncelleyecegim ilk firsatta.Bu olay bilerek yapılmış birşey diye biliyorum. Android tarafında Samsungun özel anlaşması vardı yanlış hatırlamıyorsam. O cihazlarda düzgün çıkıyordu atılan fotoğraflar.