İnsanların Xiaomi'ye Kötü Marka demesi

halilhira

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Asehdhsh
Cihazım
Akk
Konular
4
Evet başlıkta da yazdığım gibi. Ben HEP böyle tipler görünce gıcık oluyorum.Bunlar genelde hayatında Samsung tan başka marka görmemiş cahil tipler oluyor. Özellikle de Çin malı demeleri Komik olansa özelliklerini sayınca 'ooo ver bakim " gibi tepkiler vermeleri.
Sizin de başınıza geldiyse böyle şeyler yazın azcık eğlenelim

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
bu modeller bir tık geride kaldı kamera sensörleride tahmin edeceğiniz gibi bir önceki nesil tabi dediğiniz gibi bu kameraya birçok yazılımsal filtre eklenerek kötü görüntüden arındırılabilir dediğiniz gibi yazılım konusunda birçok sıkıntıları var yanlız custom romlar ile telefonunuzu daha stabil hale getirebilirsiniz tercih olarak lineage os olabilir tabi bu işlemler için temel bilgilerinizin olması veya iyi bir araştırmacı ve çok dikkatli olmanız gerekir telefonunuz garantili ise global beta rom kullanmanızı tavsiye ederim
Mi Max 2 için Custom ROM çıksın diye bekliyorum..LineageOS değilde, daha ziyaede Resurrection Remix ROM tercihim....beklemedeyim mecburen...Cihaz henüz çok yeni...

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
Mi Max 2 için Custom ROM çıksın diye bekliyorum..LineageOS değilde, daha ziyaede Resurrection Remix ROM tercihim....beklemedeyim mecburen...Cihaz henüz çok yeni...

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
official romları tercih etmek daha iyi olucaktır güncelleme sıkıntınız olmaması için tabi yeni telefon demek xiaomide sabır demek olduğunu biliriz. telefonunuz hayırlı olsun

Oyla:

lastreal55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt tan
Cihazım
mi max
Konular
24
İnanmazsınız mi max ile şu kaç sene öncesinin general mobile discovery telefonunun kameralarını akşam yan yana tutuyorum,mi max'in kamerası karanlık çekiyor discovery 'nin kamerası ise aydınlık çekiyor. İnanmayanlara görüntüleri paylaşabilirim. Rom olaylarına falan gelince işin doğrusu o işlerden anlamıyorum, yapayım derken telefonu tümden bozabilirim. İşte bu tür durumlar biraz telefondan beni soğutuyor.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

teenwolf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
teenwolf
Cihazım
mi 5
Konular
15
Geçen sene telefoncu arkadaşımın yanına gidip leeco la max 2 istedim, çocuk kendinden geçti benden daha hevesli bi şekilde siparişi verdi kutusu geldi fakat telefon gelmedi. Şimdi bazen iyi ki gelmemiş diyorum sonra mi 5 istedik ve geldi. İyi ki xiaomi ile tanışmışım oğluma da note 3 pro aldım. Yalnız le max 2 de içimde kalmadı değil. Leeco da Türkiye de kendini ıspatlarsa artık onu da deneriz.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
2 tane Mi4s vardı. 1 tanesini sattık. ondan memnunduk. Diğeri arızalandı. Ekran kendi kendine basıyor.
Mi4 var. Sensör sorunu var. Bazen nadiren oda kendi kendine basıyor.
Max var. Ondan memnunuz.
Mix var. Ondanda memnunuz.
Arkadaşıma Mi5 aldık. Parmak izi ve rastgele basma sorunu var.
6 model de 3 arıza.Denk geldi diyebilirsiniz, şanssızlık denilebilir. Ama benim için büyük bir etken.
Şahsen telefon-bilgisayar işlerinden azda olsa anlarım. Mi ile V5 zamanında Galaxy Note kullanırken tanıştım. Telefonu Geçen seneye kadar kullandım. Kendim Miui 7 portladım forumda konusu mevcut. Yazılımı çok güzel ve seviyorum ama donanım olarak, Xiaomi olarak artık benim için bitti. Daha almamda aldırmamda. O pahalı,hor görülen Samsung'lar bana daha önce hiç böyle sıkıntılar yaşatmadı . Bütün aile olarak Samsung 'da kullandık. Çok iyiydi. Şuan yeni telefon alsam Samsumg da almam. Muhtemelen diğer popüler Çin markalarını ya da Sony -Htc alırım. Xiaomi benim için artık yazılımdan ibaret. Nitekin son zamanlarda onuda savsaklamış gibi bir hava var. Hadi hayırlısı...

Ve lütfen bana gıcık olmayın :) :) :D

MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

storm3358

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi
Konular
7
Selam arkadaşlar. 2 yıldır Mi fanıyım 5 farklı cihazını kullandım ve anormal derecede cazip farklı bir cihaz çıkmadığı müddetçe kullanmaya devam edeceğim inşallah. En yakınımdakiler dahi başlarda burun kıvırıp akıllarınca bu marka ile dalga geçtiklerini zannederken sanki yüzdelik komisyon alan pazarlamacı gibi çalışarak hepsini markanın kullanıcı ve takipçisi yaptım. İşte bunun iç huzuru bana yetiyor.. İyi ki varsın Xiaomi

Oyla:

lastreal55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt tan
Cihazım
mi max
Konular
24
Şimdi içinizden bana belki kızanlar olacak ama ilk akıllı telefonum samsung galaxy mini s5570 idi ve hala bende, telefonum arızalanırsa falan yedek olarak kullanıyorum galaxy mini yi. Kaç yıllık telefon, ne dokunmatiği, ne çekim gücü, ne WiFi vs. vs. tık demedi, arıza yapmadı, yazılım yine öyle. Bunları xiaomi yi kötülemek için söylemedim inan. Xiaomi cidden kaliteli ve çok hesaplı bir telefon. Ama daha önce belirttiğim gibi yazılımdan kaynaklanan dokunmatik problemlerini ve gece kamera çekimlerini düzeltmesi lazım. Eğer bunları düzeltirse bir daha başka telefonlara dönüp bakmam bile.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x