İnsanların Xiaomi'ye Kötü Marka demesi

halilhira

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Asehdhsh
Cihazım
Akk
Konular
4
Evet başlıkta da yazdığım gibi. Ben HEP böyle tipler görünce gıcık oluyorum.Bunlar genelde hayatında Samsung tan başka marka görmemiş cahil tipler oluyor. Özellikle de Çin malı demeleri Komik olansa özelliklerini sayınca 'ooo ver bakim " gibi tepkiler vermeleri.
Sizin de başınıza geldiyse böyle şeyler yazın azcık eğlenelim

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Yaklaşık olarak iki yıldır bu markayı takip ediyorum. Telefon konusunda şanssız sayılırım. Garanti olayını nasıl aşıyorsunuz ve Vodafone abonesiyim internet çekimi sıkıntı değil mi

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende vodafone kullanıyorum hiç sıkıntı olmadı bugüne kadar.
ama bölgesel sorunlar olursa ona bişey diyemem benim bölgem gayet iyi 4g çekmeyen yerdede 3g kullanırsın ama çok kırsal bir yerdeysen 3g sorunluysa oldugun bölge bulasma derim yada mi note 2 a 800 bandı nı detekliyor o

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Yaklaşık olarak iki yıldır bu markayı takip ediyorum. Telefon konusunda şanssız sayılırım. Garanti olayını nasıl aşıyorsunuz ve Vodafone abonesiyim internet çekimi sıkıntı değil mi

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende vodafone kullanıyorum hiç sıkıntı olmadı bugüne kadar.
ama bölgesel sorunlar olursa ona bişey diyemem benim bölgem gayet iyi 4g çekmeyen yerdede 3g kullanırsın ama çok kırsal bir yerdeysen 3g sorunluysa oldugun bölge bulasma derim yada mi note 2 a 800 bandı nı destekliyor o

Oyla:

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
valla moto z halen içimde ukte bi ara alırım kesin en uzun kullandıgım cihaz 8 ay oda sony w960 :D mi 5s suan 3 ay oldu galiba
srekli alım satım yapıyorum xiaomiyedde yolumuzu düşürdüler sagolsunlar :) aklımda soru işaretiydi gitmiş oldu bu konu begendim gerçekden benim için alınabilir güzel alternatiflerden birisi oldu xiaomi markası
Hocam sadece xiaomi değil tabi, takipte olduğum birçok fiyat performans markası var. Zaten onları söyleyince kişiler tam afallıyor fakat xiaomi ve miui her daim bir başkadır..

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Hocam sadece xiaomi değil tabi, takipte olduğum birçok fiyat performans markası var. Zaten onları söyleyince kişiler tam afallıyor fakat xiaomi ve miui her daim bir başkadır..

ben 3 ay önce zuk z2 kullanıyordum millete zuk diyince o ne diyordu lenovunun telefonu diyince haa ozaman güzel diyorlardı :D

şimdi zuk z2 yi 800e almıştım geçen sene agustosta 6 ayda kullandım 850ye sattım kılıf cam mam aldım derken el ele baş başa 6aylık kullanım karım oldu bana zukmu ay o ne diyen minnoşlarda s7 almışlardı 1000er lira en azından zarardalar :D ben o bin liraya 3 ay önce mi5s almıştım :D bizim millet hesabını bilmiyor genel olarak ama az araştırıp bişeyleri takip edenler yolu buluyor

Oyla:

Hakanya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Pro
Konular
4
İnsanların malesef kafalarında bir Samsung, iPhone tutturmuş gidiyorlar. Halbuki burda 1000tl paraya iPhone'a eşdeğer xiaomi almak varken....

Elbette ki haklilik payin var. İnsanlarin bir konuda yorum yapmasi gerekiyorsa en azindan biraz arastirip konusmasi gerekir. Ancak basit bir ornekle bugun bayram, bir cikolata bile alirken insan bildiği, tanidigi yerden ve adini sıkça duydugu markadan almasi normaldir. Cok da abartmamak gerekir yani. Bu mesajinizi alintiladim cunku iphone cihazlari pahalidir evet ama kullanmaya basladiginizda ben burdayim der resmen. Stabillik konusunda miui yanina yaklasamaz. Yillardir xiaomi kullanan biri olarak söylüyorum bunu. İyi forumlar.

Oyla:

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
bilinçsiz kullanıcılar birşeyi araştırmıyorlar takılmışlar bir markaya biri kasıyor biri atıyor bi arkadaş ip5s aldı facede fazla takılınca atıyor dedi ram yetmiyor değiştir dedim ip oğlum bu yetmez olurmu dedi bende dedim ki acaba siz olmasanız bu adamlar taşmı yiyecek dedim sam kullanan arkadaşlarda ara yüzün kastığını kenarların soyulduğunu ve tasarım haricinde hiçbir artısının olmadığını bilirler ama konu açıldığında delimisin bu sam derler başka telefonmu var derler arkadaşlar telefonun ne işlemcisini ne diğer donanımını ne yazılımını hiç bilmezler ve araştırmazlar marka tutkusu mantığın önüne geçmiş fiyatlar arttıkça şimdilerde soruyorlar o ne diye xiaomi diyorum o neymiş falan diyorlar anlatmaya çalışmıyorum araştır diyorum anlatmıyorum insanları araştırmaya teşvik ediyorum yoksa kimsenin o at gözlüklerinden kurtulmaya niyetleri yok bende şunu söyliyeyim benim için önemli olan donanım birde onu süsleyen yazılımdır a markası b markası diye ayırt etmem arkasında duran oldukça bütçe dostu markayı tercih ederim boşa heyecan aramaya gerek yok çünki artık o markaların donanımlarını sevmedikleri çin markaları yapıyor ama onlar bilmez biz tadını çıkarırız

Oyla:

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
Tek kelime ile teknoloji meraklısı olmayan tipler. Banada soruyorlar sen akılsızmısın çin malına o kadar para verilirmi vs. git onun yerine samsung al diyenide çok gördüm. Lakin bilmedikleri ve hiçbir zamanda kabul etmeyecekleri şey şudur ki, dünyanın en kaliteli malınıda çinliler yapar, en kalitesiz malınıda çinliler yapar. Bizim büyük firmalar örnek veriyorum 30 dolarlık bi malzeme yap der maliyeti en ucuza indirip en pahalıya satar. Hadi bide mala 300 dolar ver bakalım yaptırmasına, ortaya neler çıkıyor? Telefonun özelliğini söyleyincede vay be gerçekten çok hızlıymış diyorlar. Bizim türk halkına müstehak gerçekten gitsin samsung'un 4- 5 bin liralık s8 modelini alsın ama xiaominin ismini varligini bilmedigi icin s8 den daha hizli ve verimli olan mi 6 sını 2 bin liraya almasın. Yada mix modelini almasın.

Oyla:

mudur1998

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
note3 pro
Konular
4
Einstein bile yaşasaydı eminimki xaiomi kullanırdıclap~~clap~~ ben "redmi note 3 pro sd" ,"Mı5 s plus" ve "leeco le pro 3" gibi """"kötü"""" telefonları kullanmayı seviyorum devil~~,lütfen akıllı azınlıkta ki abilerim ablalarım kardeşlerim banada bi şans verin yada PARAhaha--haha--haha-- verin gidip 4000-5000 tl lik teli alayım:P:P

Oyla:

lastreal55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt tan
Cihazım
mi max
Konular
24
Arkadaşlar bende yaklaşık 5-6 aydır xiaomi ci oldum. Eşime mi max oğluma da mi 4 aldım. Tüm gün telefonları incelerim nette ve xiaomi yi tek kelimeyle anlatmak gerekirse tam bir fiyat performans telefonu. Özellikle mi 4 şok etti beni özellikleri ve fiyatıyla. Amaaa şunları da söylemeden geçemeyeceğim. Xiaomi nin sanırım yazılımdan kaynaklanan bazı hataları oluyor ve bunlar can sıkıyor, mesela dokunmatikte sağa sola çekmede zorlanma gibi, bir diğeride ışıklı ortamlarda ve gündüz mükemmel fotoğraflar çekerken akşam ve loş ışıkta çok iyi fotoğraflar çekmemesi. Şimdi diyeceksiniz ki bu paraya bu kadar, bir yerlerden kısacaklar. Ama ben yine de aldığım telefonda bunların da güzel olmasını isterim şahsen ve xiaomi gibi harika ötesi bir markadan bunları bekliyorum,saygılar herkese.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
Arkadaşlar bende yaklaşık 5-6 aydır xiaomi ci oldum. Eşime mi max oğluma da mi 4 aldım. Tüm gün telefonları incelerim nette ve xiaomi yi tek kelimeyle anlatmak gerekirse tam bir fiyat performans telefonu. Özellikle mi 4 şok etti beni özellikleri ve fiyatıyla. Amaaa şunları da söylemeden geçemeyeceğim. Xiaomi nin sanırım yazılımdan kaynaklanan bazı hataları oluyor ve bunlar can sıkıyor, mesela dokunmatikte sağa sola çekmede zorlanma gibi, bir diğeride ışıklı ortamlarda ve gündüz mükemmel fotoğraflar çekerken akşam ve loş ışıkta çok iyi fotoğraflar çekmemesi. Şimdi diyeceksiniz ki bu paraya bu kadar, bir yerlerden kısacaklar. Ama ben yine de aldığım telefonda bunların da güzel olmasını isterim şahsen ve xiaomi gibi harika ötesi bir markadan bunları bekliyorum,saygılar herkese.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu modeller bir tık geride kaldı kamera sensörleride tahmin edeceğiniz gibi bir önceki nesil tabi dediğiniz gibi bu kameraya birçok yazılımsal filtre eklenerek kötü görüntüden arındırılabilir dediğiniz gibi yazılım konusunda birçok sıkıntıları var yanlız custom romlar ile telefonunuzu daha stabil hale getirebilirsiniz tercih olarak lineage os olabilir tabi bu işlemler için temel bilgilerinizin olması veya iyi bir araştırmacı ve çok dikkatli olmanız gerekir telefonunuz garantili ise global beta rom kullanmanızı tavsiye ederim

Oyla:
Üst Alt