Soru Infinix Gt 50 Pro Alınır mı?

• Konbuyu başlatan ReQo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 18
  • Görüntüleme 97

ReQo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ReQo
Cihazım
Poco F6 (8/256)
Konular
8
Sorum başlıktaki gibi. Ayrıca ülkede henüz yok sanırım, fiyatı tahmini ne kadar olur?..

baran452422

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
Oyuncu telefonu adıyla satıyor arkasında soğutma var sistemi var ama işlemcisi mediatek buradan zaten - 1 + oyun testlerindeki sıcaklık seviyelerine baktım 49 50 Max dereceleri görüyor örnek aynı testlerde 17 pro Max baz alırsak 35 39 sıcakligi görürken bu cihazın soğutması olmasına rağmen 49 görmesi mantıksız para tuzağı gibi

ReQo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ReQo
Cihazım
Poco F6 (8/256)
Konular
8
Oyuncu telefonu adıyla satıyor arkasında soğutma var sistemi var ama işlemcisi mediatek buradan zaten - 1 + oyun testlerindeki sıcaklık seviyelerine baktım 49 50 Max dereceleri görüyor örnek aynı testlerde 17 pro Max baz alırsak 35 39 sıcakligi görürken bu cihazın soğutması olmasına rağmen 49 görmesi mantıksız para tuzağı gibi
Sıcaklık testlerinin kaynağını atabilir misin hocam bakmak isterim. Eğer gerçekten bahsettiğiniz gibiyse o sıvı soğutmanın bir işlevi yok demektir. Garip..

HiddeNKinG23

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.393
Artılar BENCE

• Güçlü orta-üst segment işlemci olduğu için fiyat .çok yüksek olmayacaktır.
  • 144 Hz AMOLED ekran sayesinde kaliteli bir ekran olacak ama enerji tüketimi de buna nazaran yükse olur bence.
  • Oyun odaklı cihaz ve tetik tuşlarıda var, oyun oynamak içinse evet güzel tercih ama yok ben sadece oyun değil kamera falan da isterim dersen olmaz amaca yönelik bakmak lazım cihaza
  • Geniş buhar odası (VC) soğutma sistemi diye bir özellik eklemişler ama yaptığım araştırmaya göre "Sıvı soğutma" diye pazarlansa da içinde dolaşan bir sıvı sistemi yok, buhar odalı pasif soğutma var, kötü değil tabi ki ama bence o kadar da fark yaratmaz.
  • Kısacası oyun için diyorsan fiyat performan olur gibi

Eksileri
  • Sosyal medya için düşünürsek kamera çok iyi değil genel olarak işini görür ama kalite arama
  • 45W şarj yerine en azında 67 90 falan olsaymış iyiymiş
  • Yazılım tarafını ben bu markanın sevmiyorum ama o sizin tercihiniz.
  • 6500 batarya demiş ama oyun odaklı bir cihaz birde 45w şarjı düşününce daha yükse olsa artı olurdu

Bu benim değerlendirmem infinix sevemedim açıkçası :D

ReQo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ReQo
Cihazım
Poco F6 (8/256)
Konular
8
Geniş buhar odası (VC) soğutma sistemi diye bir özellik eklemişler ama yaptığım araştırmaya göre "Sıvı soğutma" diye pazarlansa da içinde dolaşan bir sıvı sistemi yok, buhar odalı pasif soğutma var, kötü değil tabi ki ama bence o kadar da fark yaratmaz.
Nasıl yani? E o zaman o içinde dolaşan sıvı görseli sahte mi?..

HiddeNKinG23

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.393
Nasıl yani? E o zaman o içinde dolaşan sıvı görseli sahte mi?..

Hocam gerçekten sıvı koymaları zaten mantıklı olmaz. O kadar küçük bir cihaz gerçekten bir sıvıyı soğutup dolaştırmak zor. O yüzden buhar (sıvının bir hali) bu işi daha iyi yapar. Mantıken de böyle olması gerekir zaten

ReQo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ReQo
Cihazım
Poco F6 (8/256)
Konular
8
Hocam gerçekten sıvı koymaları zaten mantıklı olmaz. O kadar küçük bir cihaz gerçekten bir sıvıyı soğutup dolaştırmak zor. O yüzden buhar (sıvının bir hali) bu işi daha iyi yapar. Mantıken de böyle olması gerekir zaten
O zaman marka bildiğimiz yalan söylüyor. Vay arkadaş ya. Şaşırdım..

HiddeNKinG23

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.393
O zaman marka bildiğimiz yalan söylüyor. Vay arkadaş ya. Şaşırdım..

Hocam aktif bir sıvıyı taşımak yani sistemde döndürmek için bir pompa sistemine ihtiyaç var. Bunu bu kadar küçük cihazlar da yapamazlar, ayrıca yapsalar bile bu cihaz hareketli bir cihaz gerçekten bir sıvı olsa ve pompa dahi olsa stabil bir devir daim yaptırıp iyi bir soğutma alamazsın. Sıvı soğutma PC kasasını sürekli çalkalasan o da iyi bir soğutma olmaz.

Bu yüzden bunlar hep pazarlama taktiği bence kelime oyunu falan filan işte

ReQo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ReQo
Cihazım
Poco F6 (8/256)
Konular
8
Hocam aktif bir sıvıyı taşımak yani sistemde döndürmek için bir pompa sistemine ihtiyaç var. Bunu bu kadar küçük cihazlar da yapamazlar, ayrıca yapsalar bile bu cihaz hareketli bir cihaz gerçekten bir sıvı olsa ve pompa dahi olsa stabil bir devir daim yaptırıp iyi bir soğutma alamazsın. Sıvı soğutma PC kasasını sürekli çalkalasan o da iyi bir soğutma olmaz.

Bu yüzden bunlar hep pazarlama taktiği bence kelime oyunu falan filan işte
Peki sizin bana max 20k bütçede önerebileceğiniz bir cihaz var mı? Bu cihazı beğenmiştim ama söylediklerinize göre cihaz fıs çıktı :D

HiddeNKinG23

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.393
Bu arada bazı yerlerde çift pompalı sistem falan demişler ama ben hiç parçalama videosu yada iç şemayı gösteren video görmedim. İllaki içinde bir sıvı varsa bile bence önce gaz formuna geçirip dolaşımı öyle yaparlar

Üst Alt