Sıcaklık testlerinin kaynağını atabilir misin hocam bakmak isterim. Eğer gerçekten bahsettiğiniz gibiyse o sıvı soğutmanın bir işlevi yok demektir. Garip..Oyuncu telefonu adıyla satıyor arkasında soğutma var sistemi var ama işlemcisi mediatek buradan zaten - 1 + oyun testlerindeki sıcaklık seviyelerine baktım 49 50 Max dereceleri görüyor örnek aynı testlerde 17 pro Max baz alırsak 35 39 sıcakligi görürken bu cihazın soğutması olmasına rağmen 49 görmesi mantıksız para tuzağı gibi
Nasıl yani? E o zaman o içinde dolaşan sıvı görseli sahte mi?..Geniş buhar odası (VC) soğutma sistemi diye bir özellik eklemişler ama yaptığım araştırmaya göre "Sıvı soğutma" diye pazarlansa da içinde dolaşan bir sıvı sistemi yok, buhar odalı pasif soğutma var, kötü değil tabi ki ama bence o kadar da fark yaratmaz.
Nasıl yani? E o zaman o içinde dolaşan sıvı görseli sahte mi?..
O zaman marka bildiğimiz yalan söylüyor. Vay arkadaş ya. Şaşırdım..Hocam gerçekten sıvı koymaları zaten mantıklı olmaz. O kadar küçük bir cihaz gerçekten bir sıvıyı soğutup dolaştırmak zor. O yüzden buhar (sıvının bir hali) bu işi daha iyi yapar. Mantıken de böyle olması gerekir zaten
O zaman marka bildiğimiz yalan söylüyor. Vay arkadaş ya. Şaşırdım..
Peki sizin bana max 20k bütçede önerebileceğiniz bir cihaz var mı? Bu cihazı beğenmiştim ama söylediklerinize göre cihaz fıs çıktıHocam aktif bir sıvıyı taşımak yani sistemde döndürmek için bir pompa sistemine ihtiyaç var. Bunu bu kadar küçük cihazlar da yapamazlar, ayrıca yapsalar bile bu cihaz hareketli bir cihaz gerçekten bir sıvı olsa ve pompa dahi olsa stabil bir devir daim yaptırıp iyi bir soğutma alamazsın. Sıvı soğutma PC kasasını sürekli çalkalasan o da iyi bir soğutma olmaz.
Bu yüzden bunlar hep pazarlama taktiği bence kelime oyunu falan filan işte