Arkadaşlar bende not6 pro kullanıcısıyım aldığıma az pişmanım sabah uyandığımda telefon brick olmuştu ne yapıp ettiysem telefonu eski haline geri alamadım. Forumdan Zenex kullanıcı adlı yetkiliye ulaştım yardımcı olabileceğini söyledi umarım telefonum eski haline döner.
Arkadaşlar bende not6 pro kullanıcısıyım aldığıma az pişmanım sabah uyandığımda telefon brick olmuştu ne yapıp ettiysem telefonu eski haline geri alamadım. Forumdan Zenex kullanıcı adlı yetkiliye ulaştım yardımcı olabileceğini söyledi umarım telefonum eski haline döner.
Benim saatte +3 saat ileri gidip geliyor. Saatte bir sorun var...son eu stabilde saat widgeti donuyor saat ilerlemiyor. başka yaşayan var mı? çözümü var mı?
Bende gcam yüklerken yapmıştım saolsun serhat.yldz bana yardımcı olmuştu. Yeniden rom yüklemiştim ve düzelmişti Bunla ilgilide forum var
Rehber - MI Flash Tool İle FastBoot ROM Kurulumu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
istersen sana anlatıyım ne yapman gerektiğini
Sağol kardeşim tesekkur ediyorum arkadaşa kargo ile yolladım eğer hallolmaz ise size geri döneceğim.Bende gcam yüklerken yapmıştım saolsun serhat.yldz bana yardımcı olmuştu. Yeniden rom yüklemiştim ve düzelmişti Bunla ilgilide forum var
Rehber - MI Flash Tool İle FastBoot ROM Kurulumu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
istersen sana anlatıyım ne yapman gerektiğini
Sağol kardeşim tesekkur ediyorum arkadaşa kargo ile yolladım eğer hallolmaz ise size geri döneceğim.
valla kardeşim baya bir araştırdım ve uğraştım ne yapıp etiysem olmadı önemli olan telefonun canlanması yapcak bişi yoko sorun için kargolamana gerek yoktu keşke biraz forumda araştırsaydın