Bakalım şu anda 20.4.28 de bulunmuyor.Animasyonlu duvar kağıtları güncelleme ile gelir mi acaba ileride.Eger islemci kaynaklıysa zor tabi ama olsa iyi olurdu.
Benim tahminim ve görünenden yani verilen cihazlardan yola çıkarsak,yüksek işlemci gücü gerekiyor.Buda günde ortalama 120 kez kilit açtığımızı düşünürsek pil konusunda negatif bir etki yaratacaktır.Eğer tahmin ettiğim gibiyse ülkemizde çoğunluk kapatacaktır bu duvar kağıdını.Pile bağımlıyız çünkü,o yoksa bizde yokuzBakalım şu anda 20.4.28 de bulunmuyor.
Aynen öyle, miui kurduktan sonra uygulama çekmecesi kaldırma, duvar kağıdını siyah yapma, aodisplay kapatma gibi bataryayı etkileyecek unsurları devre dışı bırakıyorum. Bu alandaki yenilikleri deneyimlemek heyecanlandırıyor ancak maksimum 5 dakika sonra deaktif ediyorumBenim tahminim ve görünenden yani verilen cihazlardan yola çıkarsak,yüksek işlemci gücü gerekiyor.Buda günde ortalama 120 kez kilit açtığımızı düşünürsek pil konusunda negatif bir etki yaratacaktır.Eğer tahmin ettiğim gibiyse ülkemizde çoğunluk kapatacaktır bu duvar kağıdını.Pile bağımlıyız çünkü,o yoksa bizde yokuz![]()
Aslına bakarsanız cihaza özellikleri için bir ton para verip kullanmamak ülkemize has özellik sanırım.Klima alıp elektrik faturası çok gelir diye açmamak gibi.Aynen öyle, miui kurduktan sonra uygulama çekmecesi kaldırma, duvar kağıdını siyah yapma, aodisplay kapatma gibi bataryayı etkileyecek unsurları devre dışı bırakıyorum. Bu alandaki yenilikleri deneyimlemek heyecanlandırıyor ancak maksimum 5 dakika sonra deaktif ediyorum![]()
Benimkisi biraz sadelikten yana hala AOSP romlar MIUI'dan daha iyi geliyorAslına bakarsanız cihaza özellikleri için bir ton para verip kullanmamak ülkemize has özellik sanırım.Klima alıp elektrik faturası çok gelir diye açmamak gibi.![]()