Yardım IMEI'LER Silindi, Ana Bant (Baseband) Bilinmiyor

yearmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Xiaomi mi no
Cihazım
Note 10 pro
Konular
1
Hayır satıcı kendisi kayıt yapıp hazır şekilde satıyor cihazı. Hiç bir satıcı pasaport kayıtlı cihaz satmaz çünkü maliyet kurtarmaz
İlk mesajda da dediğim gibi ürün direk yurtdışından bana geldi. Yani arada satıcı yok.

yearmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Xiaomi mi no
Cihazım
Note 10 pro
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Dün gece uyumadan önce şarj yüzde 40lardaydı. Sabah uyandığımda şarj bitmiş. Bitmesi imkansız, en falza yüzde 35lerde olması gerekirdi. Pil tüketimine girdiğimde Telefon hizmetleri ve Hücresel bekleme servislerinin çok fazla pil tükettiğini gördüm. Bu da IMEI silinmesiyle mi alakalı acaba?

HakanCOSKUN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HaKaN
Cihazım
RedmiNote10Pro
Meslek
Ar-Ge Uzmanı
Konular
31
Merhaba,aradan bir yildan fazla zaman geçmiş ama ayni sorunla ben karşı karşıya kaldım.Yanlis partition silme sonucu anabant surumu bilinmiyor diyor.BL kilidi açık.wifi de gitti.

mkeytrx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tahsin
Cihazım
Redmi note 10
Konular
1
Şuan bu sorunu yaşıyorum bl açık ve ücretli box tool maalesef yok ücretsiz bir şekilde eng rom yüklememe yardımcı olacak varsa sevinirim veya bu ana bant sürümü cozumu varsa sevinirim

simetrim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
0
Merhaba, mi 10t pro cihazımın imeileri yanlış ellerde silindi, ana bant sürümü bilinmiyor. Elimde cihaz yedeği de yok, kendim ilgileneyim dedim.Bilgisayar yardımıyla sım2 ye imeı atma işlemini adım adım uygularken Qpst de portları tanıttım, ancak portun birinden no phone connected hatası aldım ve qcn Back-Up restore işlemlerini yapamadım. Twrp de cihazı incelerken farkettim efs değilde efs1 adında bir klasör bulunuyor. Yanlış yükleme vs. oldu diye değerlendiriyorum. Mi 10t pro için EFs ve modem yedeği dosyalarını paylaşabilecek arkadaş varsa memnun olurum, elimdeki dosyalarla karşılaştırmak istiyorum. Bir de sizlerde efs klasörü adı ne şekilde gözüküyor bilgi verirseniz memnun olurum.

Üst Alt