Tekrar imei attırmalısınızBu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir bu şekilde yazıyor ne yapmam gerekli
cihazınız rootluysa kendiniz de atabilirsiniz ama süresiz imei atarsanız daha iyi olurteşekkürler bu forumdaki bi arkadaş atmıştı 1 ay filan oldu dönüş bekliyorum bakalım
O nasıl olacak hocamcihazınız rootluysa kendiniz de atabilirsiniz ama süresiz imei atarsanız daha iyi olur
Hocam forum kuralları gereği size anlatamam fakat google amcadan biraz araştırırsaniz rahatlikla yaparsınızO nasıl olacak hocam
Telegram kullanıyorsanız kullanıcı adınızı özelden atabilirseniz ben size ulaşırım hocamHocam forum kuralları gereği size anlatamam fakat google amcadan biraz araştırırsaniz rahatlikla yaparsınız
Hocam açıkcası ben daha önce hiç bir cihaza imei atmadım nasıl yapılır diye biraz araştırdım o kadar. size yardımcı olmayı çok isterdim ama bu konuda kendime yeterince güvenmiyorum. Biraz araştırırsanız benden daha bilgili olacağınıza eminim.Telegram kullanıyorsanız kullanıcı adınızı özelden atabilirseniz ben size ulaşırım hocam