Yardım IMEI Sonrası HyperOS

busto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiamo 12T
Konular
1
ozcifciyusuff hangisini indirmek lazım ve nasıl ilerlemek lazım yardımcı olursan sevinirim. Dirençle atıldı IMEI gitmeden halledebilir miyiz

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
ozcifciyusuff hangisini indirmek lazım ve nasıl ilerlemek lazım yardımcı olursan sevinirim. Dirençle atıldı IMEI gitmeden halledebilir miyiz
Bootloader kilidiniz kapalı iken hiç bir şey yapamazsınız. Kilidi açmanız ve sonrasında MIUI'ye dönmeniz gerekiyor. Aynı prosedürleri ben uyguladım. Direnç sonrası HyperOS yüklendi. Kilidi açtım ve MIUI 12'ye döndüm.

busto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiamo 12T
Konular
1
Bootloader kilidiniz kapalı iken hiç bir şey yapamazsınız. Kilidi açmanız ve sonrasında MIUI'ye dönmeniz gerekiyor. Aynı prosedürleri ben uyguladım. Direnç sonrası HyperOS yüklendi. Kilidi açtım ve MIUI 12'ye döndüm.
Hesabım neredeyse 1 hafta oldu 30 gün olmadı yine de kilidini açabilir miyim? buradaki adımlara baktım.

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
İsterseniz bir yoklayın ne kadar süre veriyor bir bakın derim.

busto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiamo 12T
Konular
1
İsterseniz bir yoklayın ne kadar süre veriyor bir bakın derim.
Peki bu işlemleri yaparak bl kilidini açıp daha sonra üstte attığım sürümü recovery mi yoksa fastboot olarak mı yüklemeliyim, direnç imei gider mi? Kusura bakmayın bu tarz sorular soruyorum ancak daha önce hiç böyle bir şey yapmadım ve hyperOS nedeniyle buradayım diyebilirim.

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
15
Peki bu işlemleri yaparak bl kilidini açıp daha sonra üstte attığım sürümü recovery mi yoksa fastboot olarak mı yüklemeliyim, direnç imei gider mi? Kusura bakmayın bu tarz sorular soruyorum ancak daha önce hiç böyle bir şey yapmadım ve hyperOS nedeniyle buradayım diyebilirim.
Kilit açık değilse yapamazsınız ben açık diye biliyordum açmak için başvuru yapmak gerekiyor özelden yazarsanız size yardımcı olayım.

Üst Alt